thrombosis of the right trasversus sinus and internal jugular

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• thrombosis of the right trasversus sinus and internal jugular
    אור
    27/04/2017

שלום לכם אני בן 30 בריא לפני כחודש התחיל לי כאבי ראש בצד ימין בהתחלה חשבתי שזה סתם כאב ראש ושזה יעבור אבל ברגע שהייתי משתעל הייתי מרגיש כאב מוזר בצד ימין גם אם הייתי מתקופף הייצי מרגיש כאב מוזר הכאב כל פעם היה בא והולך. כמובן שהלכתי לרופא המשפחה שלי שהוא אבחן אותי שיש לי סינוסיטיס הוא נתן לי AUGMENTIN למשך שבוע הכאב קצת ירד לציין כי גם הייתי קצת מצונן באותה התקופה אחרי שבוע הכאב עדיין לא פחת ושוב נתנו לי zinnat למשך 3 ימים גם אחרי שטיפול זה לא עזר הופנתי לרופא אף אוזן גרון ועשיתי צליום סינוסים שהראה שאין סינוסיטיס. אחרי כמה ימים התחלתי להרגיש ירידה בשמיעה באוזן ימין ישר הופנתי למיון ואחרי ctv התברר שיש לי thrombosis of the right trasversus sinus and internal jugular
    התחלתי טיפול בלקסאן וקומדין הגעתי לאיזון inr 2 ועשיתי בדיקת קרישיות עוד בזמן האשפוז לפני כחודש שהיא יצאה חיובית drvvt ratio 1.76

כמובן שהלכתי לנוירולוג מאוד בכיר וסיפרתי לו את הסיפור וגם בבית חולים הנוירולוגים טענו ואמרו שיכול מאוד להיות כתוצאה מדלקת באוזן דבר כזה נגרם האם אתה מסכימים??? גם הרופאה הרקדיולוגית אמרה לי שאני צריך לעשות שוב את הבדיקה לקרשיות יתר לאחר 12 שבועות מהאירוע .
    האם נקלתם בתופעה זו אצל אנשים צעירים ??? והאם באמת זה יכול להגרם מתוצאה של זיהום באוזן?? תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• thrombosis...

פרופ` אלן ברבי
    28/04/2017

יש אבחנה ואתה מקבל הטיפול הנכון
    יתכן שזה קשור לתסמונת apla . כן רצוי לחזור על הבדיקה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לך על התשובה

אור
    28/04/2017

עוד שאלה קטנה אני יודע שאתם לא ממליצים על עישון
    אני מעשן סיגירה ליום זה הכיף שלי השאלה היא זה לא מתנגש עם הקומדין ???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו