מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- thrombosis of the right trasversus sinus and internal jugularאור27/04/2017
שלום לכם אני בן 30 בריא לפני כחודש התחיל לי כאבי ראש בצד ימין בהתחלה חשבתי שזה סתם כאב ראש ושזה יעבור אבל ברגע שהייתי משתעל הייתי מרגיש כאב מוזר בצד ימין גם אם הייתי מתקופף הייצי מרגיש כאב מוזר הכאב כל פעם היה בא והולך. כמובן שהלכתי לרופא המשפחה שלי שהוא אבחן אותי שיש לי סינוסיטיס הוא נתן לי AUGMENTIN למשך שבוע הכאב קצת ירד לציין כי גם הייתי קצת מצונן באותה התקופה אחרי שבוע הכאב עדיין לא פחת ושוב נתנו לי zinnat למשך 3 ימים גם אחרי שטיפול זה לא עזר הופנתי לרופא אף אוזן גרון ועשיתי צליום סינוסים שהראה שאין סינוסיטיס. אחרי כמה ימים התחלתי להרגיש ירידה בשמיעה באוזן ימין ישר הופנתי למיון ואחרי ctv התברר שיש לי thrombosis of the right trasversus sinus and internal jugular
התחלתי טיפול בלקסאן וקומדין הגעתי לאיזון inr 2 ועשיתי בדיקת קרישיות עוד בזמן האשפוז לפני כחודש שהיא יצאה חיובית drvvt ratio 1.76
כמובן שהלכתי לנוירולוג מאוד בכיר וסיפרתי לו את הסיפור וגם בבית חולים הנוירולוגים טענו ואמרו שיכול מאוד להיות כתוצאה מדלקת באוזן דבר כזה נגרם האם אתה מסכימים??? גם הרופאה הרקדיולוגית אמרה לי שאני צריך לעשות שוב את הבדיקה לקרשיות יתר לאחר 12 שבועות מהאירוע .
האם נקלתם בתופעה זו אצל אנשים צעירים ??? והאם באמת זה יכול להגרם מתוצאה של זיהום באוזן?? תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר thrombosis...
פרופ` אלן ברבי28/04/2017יש אבחנה ואתה מקבל הטיפול הנכון
יתכן שזה קשור לתסמונת apla . כן רצוי לחזור על הבדיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך על התשובה
אור28/04/2017עוד שאלה קטנה אני יודע שאתם לא ממליצים על עישון
אני מעשן סיגירה ליום זה הכיף שלי השאלה היא זה לא מתנגש עם הקומדין ???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)