בדיקות לקרישיות במסגרת טיפול במיגרנה כרונית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקות לקרישיות במסגרת טיפול במיגרנה כרונית
    אורלי
    10/08/2017

שלום ד"ר, בהתייחס לנדון, טופלתי אצל ראומטולוג שביקש שאבצע בדיקות שונות,ביניהן בדיקות לקרישיות יתר. אני בת 39, אציין שלא סבלתי בעבר מקריש, הפלות חוזרות או כל תסמין הקשור לכך, מה גם שנטלתי גלולות למניעת הריון במשך 20 שנה ודבר לא קרה. צירפתי בזאת את התוצאות שיצאו, כאשר בעקבות התוצאה החיובית בינונית של קרדיוליפין ובטא פרוטאין הוא הורה לי להזריק מיליליטר הפרין פעמיים ביום כטיפול המשפיע על מיגרנה. חזרתי על הבדיקה לאחר 3 חודשי טיפול שלא עזר והמדד של קרדיוליפין ירד ביותר מחצי ל- 33 למרות המינון הקטן של ההפרין. רציתי לשאול האם יכול להיות שאיני סובלת מקרישיות יתר וזה נובע מהמיגרנות מהן אני סובלת ומתרופות אנטיאפילפטיות שנטלתי במשך 8 שנים כטיפול מונע? אני מעוניינת להיכנס להריון וחוששת.תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שאלה

פרופ` אלן ברבי
    13/08/2017

לא ברורה לי האבחנה של קרישיות יתר.
    מציע לך לפנות ליעוץ במרפאת קרישה בתה"ש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקות לקרישיות במסגרת טיפול במיגרנה כרונית

אורלי
    13/08/2017

תודה רבה על המענה המהיר, אם כך זה לא מספיק ששני הנוגדנים קרדיוליפין ובטאפרוטאין יהיו חיוביים על מנת להזדקק לקלקסן לאורך כל ההריון ואחריו? כפי שהסביר לי ההמטולוג? תודה וסליחה על הטירחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקה

פרופ` אלן ברבי
    15/08/2017

נכון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו