מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- NRBC.לא מוכנים לתת הפניה לבדיקת דם חוזרתנחמן01/12/2017
שלום רב,פרופסור ברבי!פניתי אליך לפני מספר ימים לגבי תוצאות מוזרות בספירת הדם שלי.המלצת לחזור על ספירת הדם.רופא המשפחה לא היה מוכן לתת הפנייה לספירה חוזרת וצחק עליי...
אני בן 54.סובל מאנמיה יותר מ-15 שנים,ברזל נמוך.חולה שלAS קשה וסרקואידוזיס ריאות ברמיסיה כבר 17 שנים.
אני נמצא במעקב בהמטולוגיה בשל הגדלת בלוטות לימפה בתנית,כנראה על רקע סרקואידוזיס שהיה...הביופסיה לא נעשתה.
לפני יומיים נשלחתי למיון בשל כאבים בחזה.
בבדיקות דם במיון תוצאות מוזרות:מצד אחד נורמובלסטים-0abs.
מצד שני רשום שנורמובלסטים -3%.
מצד אחד טוענים שאין נורמובלסטים.מצד שני רשומים שיש אותם 3 %
בנוסף רשוםnrbc-f+ ואז בסוגריים(0-0.9).
מספר תאים לבנים,אדומים,טרומבוציטים,ספירה מבדלת תקינה.
MCV-75.5,MCH-25.1
יש לי כאבים חזקים ביד כבר 4 חודשים.
רופא המשפחה צחק עליי כשהראתי את תוצאות הבדיקות ושאל אותי:האם אני רוצה שיהיה לי ערך גבוה יותר ?"ולא נתן הפניה חוזרת לספירה.
הרופאה בהמטולוגיה לא נצצאת בארץ ויש לי תור רק בסוף דצמבר.מה תמליץ לעשות?
תודה.
נחמן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר NRBC
פרופ` אלן ברבי04/12/2017המספר אבסולוטי ולא ה% קובע. בפגישה פרונטלית ההמטולוג יסביר לך.....זה לא דחוף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)