טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום. אני מרותק לכסא גלגלים עקב מחלה ומזריק קלקסן 100mg פעם ביום למניעה ולובש גרביים אלסטיות.. אני מזריק כי היה לי לפני כמה שנים DVT קריש דם ברגליים וטופלתי.
אני רוצה לשאול: אני יכול לעמוד על רגליי וללכת במקום. אם אני אעשה את זה כל זמן קצוב, אני אוכל לוותר על הקלקסן והגרביים האלסטיות? או שחייבים ממש ללכת מרחק ולא במקום.
אם כן, כל כמה זמן צריך לעמוד וכמה זמן ללכת במקום?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר