משמעות APCR והאם נדרשת בדיקה גנטית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משמעות APCR והאם נדרשת בדיקה גנטית
    מיטל
    28/12/2017

שלום,
    במסגרת בדיקות כלליות שעשיתי עבור הליך מסוים, נכללו גם בדיקות קרישה, ויצא לי APCR=1.6 . (עשיתי פעמיים ואותה תוצאה חזרה)

חשוב לי לציין שמעולם לו היו לי שום סמפטומים בנושא , והרופא שראה את התוצאות אמר לי שבכלל היה מיותר לכלול בדיקה זו וחבל שעשיתי אותה , אבל בדיעבד זה כנראה סימן לפקטור 5 ליידן

שאלתי היא האם צריך לעשות בדיקה תורשתית כדי לאמת את הממצאים, או כפי שהרופא בקופה אמר לי שזה מיותר כי זה די ברור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• משמעות..

פרופ` אלן ברבי
    31/12/2017

הבדיקת של F5LEIDEN היא בתשלום. אפשר לבצע אותה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לשאלה

מיטל
    01/01/2018

אבל שאלתי היא האם יש צורך לבצע את הבדיקה או שעם כזה APCR התוצאה גם ככה ברורה?
    יש מצב שזה מבטא משהו אחר ולא F5LEIDEN?

אם לא, זה סתם מיותר לשלם..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך

פרופ` אלן ברבי
    03/01/2018

ממליץ כן לעשות את הבדיקה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו