קרישיות יתר מעבדתית בלבד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרישיות יתר מעבדתית בלבד
    אורלי פרץ
    12/01/2018

שלום רב פרופ' אלן ברבי, פניתי אליך לפני כחצי שנה לגבי קרישיות יתר וכאשר צרפתי את בדירות הדם המלצת לי לעשות בירור בתל השומר . עשיתי בדיקת לופוס קואגולנט והיא יצאה שלילית ולפי ההמטולוג בתל השומר הקרישיות אצלי מתבטאה רק מעבדתית. הוא אמר שבגלל שלא יודעים בוודאות את ההשלכות כדאי להזריק קלקסן בהריון. אזכיר שלא היתה לי הפלה בעבר, לא קריש ונטלתי כעשרים שנה גלולות למניעת הריון, מה גם שבתקופה בה ביצעו את הבדיקות כחלק מבירור שעברתי קיבלתי מדי חודש סטרואידים בזריקות מעל שנה. כיום אני בת 39 ומעוניינת לנסות להרות והיתה לי תחושה כי אולי הסטרואידים גרמו לשיבוש בתוצאות בדיקות הדם שביצעתי כי זה בא לידי ביטוי בעוד מדדים שלא קשורים לקרישיות. בבדיקות האחרונות שביקשתי חלה ירידה במדדים לקרישיות וזאת כשאני בסה"כ כחודשיים ללא סטרואידים. בבירור שעשו לי נמצא כי אני סובלת מתסמונת כאב מיו פסציאלי שמקורו בשרירים ובמעטפת שלהם הלוחצים על כלי הדם וחשבתי שאולי יש קשר. אודה לך אם תוכל להתרשם מתוצאות הבדיקות שצרפתי ואם יש צורך אשמח להגיע לביקור במרפאתך. תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרישיות יתר מעבדתית בלבד

הוספת תגובה

• קרישיות יתר....

פרופ` אלן ברבי
    15/01/2018

אני חושב שההמלצות של תה"ש בסדר. להמשיך גם מעקב במכון המטולוגי אזורי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו