מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה בפענוח בדיקות מעבדהאמיר23/01/2018
אני שואל פה בשביל אבא שלי, התשובה שהוא אמור לקבל לוקחת הרבה זמן, אז חשבתי פשוט שתוכלו בבקשה לכוון אותי לאיזשהו תמונת מצב לפי בדיקות הדם שביצע. הייתה לאבא שלי מין נפיחות בבלוטות הלימפה במפשעות והוא עשה את הבדיקות הנ"ל וקיבל את התשובות הבאות:
ספירת דם:
LYM% 14.0 LOW
LUC% 7.2 HIGH
MONO.abs 1.04 HIGH
RBC 3.74 LOW
HB 10.8 LOW
HCT 33.7 LOW
שאר ספירת דם תקין.
COOMBS-DIRECT NEG
LDH 719.0 HIGH
ALBUMIN 42.6 LOW
GLOBULIN ALPHA-1 HIGH
GLOBULIN ALPHA-2 14.5 HIGH
GLOBULIN BETA-2 8.2 HIGH
GLOBULIN GAMA 19.3 HIGH
HAPTOGLOBIN 427 HIGH
IMMUNO-EP SERUM = IgG Kappa לא ניתן לכימות פרקציה חלשה מומלץ לשלוח שתן לBJ
KAPA FREE LIGHT CH. 43.45 HIGH
LAMBDA FREE LIGHT CH 33.62 HIGH
B2 MICROGLOBULIN 4240.0 HIGH
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאה של חלבוני BENCE JONES
אמיר24/01/2018166 H כאשר הערך נמוך זה 0 וגבוה הוא 150.
KAPPA FLC
נמצא מקטע מונוקלונלי
נמצאו נוגדנים פוליקלונאליים
מגלה חלבון מעל 0.05 גרם\ליטר
אנא בבקשה אני מתחנן עזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות...
פרופ` אלן ברבי25/01/2018תוצאות לא ברורות . לפנות למכון ההמטולוגי האזורי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה בפיענוח
פרופ` אלן ברבי29/01/2018אין שום דבר דחוף. אפשר לחקות בשקט לביקור שלכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)