טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב. לפני מספר חודשים עשיתי בדיקת קרישיות יתר לדם כתוצאה מהפלות חוזרות. רוב הסעיפים בנורמה למעט סעיף אחד והוא SCT RATIO LAC 1.5 RATIO כאשר המליה LAC בסוגריים והנורמה כביכול 0.7-1.22 וכאן זה 1.5 האם זו הסיבה להפלות החוזרות?ובהנחה שניקלטתי שוב ואני בתחילתו של שבוע 5(בתחילתו של השבוע השלישי שאחרי הביוץ)מהו הטיפול המונע המומלץ? תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר