מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חולשה, כאבי ראש, בטן וקושי נשימהחן12/03/2018
שלום רב, שמי חן בת 52 במשך 8 שנים אני מסתובבת עם פרטיטין וIRON נמוכים פריטין 6.8 או 11.ו IRON 20 היו לי המון בעיות שינה רק כדורים עזרו, חולשה סחרחורות חיוורון חוסר מצב רוח הרופא כל הזמן אמר לי לשפר את התזונה, לבסוף הלכתי להמטולוג שנתן לי 1000 מ"ג שקיות ברזל לדם, וזה הציל אותי השיב לי את השינה, ואת השמחת חיים והביטחון ואפילו שאני עם פיברומאלגיה לא הרגשתי את הפיברומיאלגיה. הייתי ממש חזקה ומאושרת. כעת שוב ירד לי הפריטין ל 35 זה בטח לא ממש נמוך, אך שוב אני מרגישה חלשה, חולה, כאבי ראש ובטן וקשיי נשימה . מפחיד וגם נמאס לי מזה הברזל התקבל לגופי באוגוסט והיום כבר אני סמרטוט אנא עזור לי מה לעשות תודה חן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חולשה...
פרופ` אלן ברבי14/03/2018ברזל משתתף בבניית המוגלובין ואין תשובה של המ'.... אצלך צריך לבדוק אם אין בעיה גינקולוגית-גיל מעבר, דימום חריג- ולהסדיר דיאטה מתאימה יתכן עם תוספת של כדור ברזל בלעיסה לפני האוכל. לעקוב על רמת המ' בס.ד כל 4 חודשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)