עירוי של ברזל ובונופר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עירוי של ברזל ובונופר
    אפרת
    08/07/2018

שלום בת 40 ידוע על בעיה בברזל מ לפני 11 שנים לא נספג לא מאוכל ולא מכדורים בוצע נסיון לטפל בונופר העלה חום ל 41 עם כאבי גרוןנאמר לי שכנראה אלרגית אליו ואז בוצע נסיון עם פרלסיט שגם היו תופעות ולכן הייתי מקבלת חצאי מנות ב ליטר נוזלים ולאחר מכן עוד עירוי נוזלים לשטיפה היתה הטבה לפני כשנה חליתי בגליאן ברה שוב החלה אנמיה הולחט לטפל בונופר לאחר מתן סטרואידים ונגד חום כי בבית החולים לא נותנים פרלסיט יותר אני קיבלתי בחמישי חמאס כאבי בטן היו לי סחרחורות אחרי הטיפול וחולשה מטורפת וזה אחרי 100 ה שבוע הולכים לתת לי 200 ואני מפחדת מהתגובה מצד שני קראתי שפרלציט לא בטוח לחולים המחלה אוטואימונית האם אמורים להרגיש ככה אחרי ונופר למרות ההכנה האם לא כדאי לבקש לנסות פרלסיט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עירוי של ברזל ובונופר

הוספת תגובה

• עירוי

פרופ` אלן ברבי
    09/07/2018

אני לא מבין מה זה אומר חוסר ספיגה...המקרה שלך לא ברור. אני מבין שרופאים שלך מכירים אותך היטב ומטפלים בך...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עירוי...

פרופ` אלן ברבי
    23/07/2018

לא מבין למה ברזל IV .
    לחזור להמטולוג שלך להשלמת הבירור. לבדוק קומבס
    אני תמיד ממליץ על פריפול בלעיסה רבע שעה לפני אוכל ובליעה עם כוס מיץ. לבדוק ס.ד סבעוד חודשים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו