בדיקות דם - לחוצה מאוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקות דם - לחוצה מאוד
    זיו
    24/07/2018

לפני שבועיים הייתי חולה עם חום סביב 38 וכאבי שרירים חזקים. החום עבר אך הכאבים בכל העצמות המשיכו ואף החמירו. גיליתי בלוטת לימפה מוגדלת בצוואר ועברתי אולטרסאונד שקבע שהיא לא גידולית. במסגרת בדיקות דם שביצעתי יצאה אנמיה 10.7 (המוגלובין) וכן עליה בתוצאות תפקודי הכבד. הרופאה אמרה שייתכן שמדובר במחלת הנשיקה ויש להמתין לתוצאות הבדיקה שטרם הגיעו. הבוקר הגיעה תוצאה נוספת שנקראת uric acid u שיצאה 110. הרופאה יצאה לחופשה של שבוע וחצי ורציתי לדעת מה היא התוצאה הזאת? האם גם היא יכולה להיות קשורה איכשהו למחלת הנשיקה? אני לחוצה כל כך וחוששת שיש לי סרטן אשמח לתשובתך זיו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקות דם - לחוצה מאוד

הוספת תגובה

• בדיקה...

פרופ` אלן ברבי
    25/07/2018

נכון. יתכן מחלת נשיקה.
    לחזור על הבדיקות בעוד שבועים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לשאלתי

זיו
    25/07/2018

בהמשך קיבלתי את התוצאות ואין לי מחלת נשיקה פעילה אלא רק צוין שחליתי/נחשפתי לה בעבר. מה אתה מציע לי לעשות? כיצד ואיך להמשיך את הבירור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו