מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקות דם - לחוצה מאודזיו24/07/2018
לפני שבועיים הייתי חולה עם חום סביב 38 וכאבי שרירים חזקים. החום עבר אך הכאבים בכל העצמות המשיכו ואף החמירו. גיליתי בלוטת לימפה מוגדלת בצוואר ועברתי אולטרסאונד שקבע שהיא לא גידולית. במסגרת בדיקות דם שביצעתי יצאה אנמיה 10.7 (המוגלובין) וכן עליה בתוצאות תפקודי הכבד. הרופאה אמרה שייתכן שמדובר במחלת הנשיקה ויש להמתין לתוצאות הבדיקה שטרם הגיעו. הבוקר הגיעה תוצאה נוספת שנקראת uric acid u שיצאה 110. הרופאה יצאה לחופשה של שבוע וחצי ורציתי לדעת מה היא התוצאה הזאת? האם גם היא יכולה להיות קשורה איכשהו למחלת הנשיקה? אני לחוצה כל כך וחוששת שיש לי סרטן אשמח לתשובתך זיו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה...
פרופ` אלן ברבי25/07/2018נכון. יתכן מחלת נשיקה.
לחזור על הבדיקות בעוד שבועים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשאלתי
זיו25/07/2018בהמשך קיבלתי את התוצאות ואין לי מחלת נשיקה פעילה אלא רק צוין שחליתי/נחשפתי לה בעבר. מה אתה מציע לי לעשות? כיצד ואיך להמשיך את הבירור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם חולי ניקיון?
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)