בדיקות קרישה ומוות תוך ריחמי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום
 
  • בדיקות קרישה ומוות תוך ריחמי
    שירה
    03/08/2018

    שלום רב
    עברתי לידה שקטה בשבוע 34 עקב הפסקת דופק.הנתיחה לא העלתה כלום.השיליה היתה מצוינת ללא קרישים במשקל תקין.
    בוצעו בדיקןת קרישה לאחר 5 שבועות מהלידה והכול היה תקין פרט לפקטור 8 שהרמה היתה 240 אחוז.
    האם זאת יכולה להיות הסיבה? האם הבדיקות מהימנות אחרי 5 שבועות מהלידה או שיש באופן כללי קרישתיןת יתר כמו בהיריון? ומה ההמלצה להיריון הבא?


    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • בדיקת...

    פרופ` אלן ברבי
    05/08/2018

    הערך של פקטור 8 מוגבר מאוד יתכן עוד קשור למצב של הריון .
    זה גם יכול להיות קשור לקרישיות יתר אבל מכיוון שלא מדובר בדפקט מולד ממליץ לחזור על הבדיקה.

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


