מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לקראת ניתוח??שושי03/06/2008
שלום רב
אני בת 31 לקראת ניתוח פרוטיס גידול שפיר
יש לנו במשפחה בעיות של קרשיות יתר אני לאחר בירור הומוזיגוטית ל MTHFR ונמצאו רמות מוגברות של פקטור 11 לוקחת חומצה פולית לכל החיים זאת ההמלצה הבירור האחרון שעשיתי היה 9/3/2003
אחותי נמצא DVT מטופלת בקומדין בקביעות ויש לה גם פקטור 5
סבתא שלי היתה לה טרומבוזה קשה ברגל
אמא שלי נמצא גם בעיית קרשיות לוקחת אספרין קבוע
אני אחרי שתי לידות רגילות במהלך הריון ראשון טופלתי באספרין ןלקראת הלידה הפסקתי
בהריון השני לא השתמשתי באספרין אבל אחרי הלידה נתנו לי זריקות קלקלסן לבטן למשך כמה חודשים זאת לאחר התיעצות עם המטולוג
אני מטופלת גם בקובטרים כדור לשבוע כי יש לי בעיית פרולקטין גבוה החשב אני מאוזנת ומטופלת באופן קבוע אצל אנקרינולוגיה
האם יש טיפול כל שהוא שאני צריכה לעבור? כדורים לקחת? לפני הניתוח
ואחרי הניתוח ?
במהלך הניתוח?
המלצותך יעזרו מאד
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקראת ניתוח??
ד''ר אשר וינדר04/06/2008הכל תלוי במידת הסיכון של הניתוח מבחינת קרישה. באם מדובר בניתול ארוך בהרדמה כללית ושאחריו יש מספר ימי אישפוז - יש סיכון גבוה. באם מדובר בניתוח קצר שאחרי 1-2 ימים יוצאים הביתה-סיכון נמוך. ממליץ לפנות להמטולוג העוסק בקרישה כדי לקבל הערכת סיכון מול ההפרעות בקרישה שלך ושל בני משפחתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר תודה על תשובתך שאלה?
שושי04/06/2008שלום שוב
הניתוח יבוצע בהרדמה מלאה יערוך בערך שעה וחצי שעתיים ניתוח
אישפוז של יום יומים
התמונה יותר ברורה החשב אנא מה צריך לעשות?
יש לי תור עוד חודש להמטולוג אני רוצה לדעת לפני מה קורה איתי
תודה מראש
קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)