טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, שמי רועי לפני כ-13 שנה עברתי ניתוח לכריתת תחול לאחר שהייתי חולה ב- CTP, מאותה תקופה מערכת החיסונים שלי מאוד פגיעה ואני רגיש ביותר למחלות ולוירוסים בעיקר בתקופת החורף, כיום אני משרת בצ"ל למרות מחלתי בעבר (פרופיל 45- רפואי), הבעיה היא שאני מבצע שמירות בבסיס ובכל פעם שאני שומר בעיר בתקופת החורף מיד לאחר מכן אני חולה, רציתי לדעת האם באמת יש לזה קשר למחלה שהייתה לי והאם אני יכול ע"פ הסתמכות רפואית לבקש פטור מהשמירות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לאחר כריתת טחול ישיותר נטיה לזיהומים חיידקיים ולא וירליים. אם אינך מקבל כל טיפול תרופתי לא נראה כי יש קרש ל"התקררויות" בחורף. אך עדיף להבדק בצורה מסודרת אצל רופא פנימי ולפני בקשת פטור משמירות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר