התייעצות דחופה.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התייעצות דחופה.
    ש.
    26/06/2008

שלום רב, אני הומוזיגוטית ל- Mthfr. נוטלת חומצה פולית 5 מ"ג ליום. הומוסיצטאין- תמיד היה תקין, במרץ עמד על 5.21 .ילדתי לפני 9 חוד'. הכל היה תקין. ברצוני ליטול גלולות למניעת היריון. המטולוג הפנה אותי לבדיקת AB 2 GP IgG, IgM, IgA. ממרץ אני מחכה! פעם איבדו את הדם, וכעת בבלינסון המכשיר "מקולקל" לדבריהם. הדם נלקח מעל חודש ואני בין הכיסאות. כעת אנו משוחחים במישרין עם המעבדה ואני מותשת. כנראה יקח עוד זמן... שאלתי: האם הבדיקה הזו קריטית למסקנת ההמטולוג? בעבר (2000) התוצאה הייתה 6-25-4 בהתאמה. לטענתו הבעיה היתה בערך 25. ולדעתו טעו שלא התייחסו לזה אף פעם. אינני יכולה ליטול גלולות ולנהל חיים תקינים. אודה לתשובתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התייעצות דחופה.

הוספת תגובה

• התיעצות

ד''ר אינה צורן-רוזנטל
    29/06/2008

יש מקום לחזור על הבדיקות הנ"ל כי הן מצביעות על מצב של קרישיות יתר נרכשת ובמידה וקיימת יש מניעה לטול גלולות. יש להשלים את הבירור לפני החלטה על נטילת גלולות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו