מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרהשני08/07/2008
שלום, אני בת 22 ולפני מספר ימים קרה לי משהו שלא קרה קודם לכן. התחלתי לראות נקודות שחורות בעיניים, שדה הראיה שלי הצטמצם וראיתי רק את מה שנמצא במרכז השדה, לא מימיני ולא משמאלי ובנוסף היו לי כאבי ראש חזקים. זה נרגע לאחר כחצי שעה אבל לא לגמריי. פתאום לאחר כשעה וחצי, זה שוב חזר אליי והפעם זה היה מלווה גם בעיקצוצים בידיים. לקחתי אקמול וזה נרגע לאחר מספר דקות, אבל המשתי להרגיש כאילו אני לא מרוכזת ומרחפת מעט. היתכן כי מדובר בקרישיות דם בגלל בעיקצוצים בידיים וכתוצאה מכך יש סיכוי לשבץ? האם זה לגיטימי לגיל 22? יכול להיות כי מרוב ההתרגשות והלחץ באותם רגעים היו לי את העיקצוצים האלה? תודה מראש, שני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שני
ד''ר אינה צורן-רוזנטל08/07/2008יש לפנות לבדיקת נוירולוג בדחיפות. יתכן ומדובר במיגרנה ואולי משהו חמור יותר. לא להזניח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה אומר חמור??
שני09/07/2008בבקשה, אני רוצה לדעת איזה עוד מקרים חמורים זה יכול להיות.... יש סיכוי שמדובר בקרישיות בדם? האם זה יכול להיות מדובר באירוע מוחי למרות שאני בת 22 בלבד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשני
ד''ר אינה צורן-רוזנטל10/07/2008חמור - אירוע של קרישיות יתר בהחלט יכול להיות, אך יש לפנות לנוירולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)