עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה
    שני
    08/07/2008

שלום, אני בת 22 ולפני מספר ימים קרה לי משהו שלא קרה קודם לכן. התחלתי לראות נקודות שחורות בעיניים, שדה הראיה שלי הצטמצם וראיתי רק את מה שנמצא במרכז השדה, לא מימיני ולא משמאלי ובנוסף היו לי כאבי ראש חזקים. זה נרגע לאחר כחצי שעה אבל לא לגמריי. פתאום לאחר כשעה וחצי, זה שוב חזר אליי והפעם זה היה מלווה גם בעיקצוצים בידיים. לקחתי אקמול וזה נרגע לאחר מספר דקות, אבל המשתי להרגיש כאילו אני לא מרוכזת ומרחפת מעט. היתכן כי מדובר בקרישיות דם בגלל בעיקצוצים בידיים וכתוצאה מכך יש סיכוי לשבץ? האם זה לגיטימי לגיל 22? יכול להיות כי מרוב ההתרגשות והלחץ באותם רגעים היו לי את העיקצוצים האלה? תודה מראש, שני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה

הוספת תגובה

• שני

ד''ר אינה צורן-רוזנטל
    08/07/2008

יש לפנות לבדיקת נוירולוג בדחיפות. יתכן ומדובר במיגרנה ואולי משהו חמור יותר. לא להזניח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה זה אומר חמור??

שני
    09/07/2008

בבקשה, אני רוצה לדעת איזה עוד מקרים חמורים זה יכול להיות.... יש סיכוי שמדובר בקרישיות בדם? האם זה יכול להיות מדובר באירוע מוחי למרות שאני בת 22 בלבד?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שני

ד''ר אינה צורן-רוזנטל
    10/07/2008

חמור - אירוע של קרישיות יתר בהחלט יכול להיות, אך יש לפנות לנוירולוג

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו