מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- 5 מוטציות בדם והסיכון בהריוןטלי15/07/2008
שלום לכולם, יש לי שאלה שמאוד מטרידה אותי. אני בת 22 ואיבחנו אצלי את הבעיות הבאות: פקטור C
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך ההודעה הקודמת
טלי15/07/2008כפי שציינתי אני בת 22 והתגלו הממצאים הבאים פקטור סי 54% במקום 70-140% , הטרוזיגוטית ל APCR הומוזיגוטית ל PCR MTHRF הטרוזיגוטית לפקטור 5 ליידן, פרוטאין אס 48.8% במקום הנורמה שהיא 70-120%ואנטי טרומבין 3 נמוך 65% במקום הנורמה. כאשר ניסיתי להכנס לבדוק מידע באינטרנט הבנתי שתהיה לי בעיה להכנס להריון. עד כמה זה חמור ומה הטיפול במקרים כאלה? כמו כן יש לי כאבים בלב כבר הרבה שנים ולא מצליחים לאבחן את הבעיה. המשקל שלי תקין ואני עסקתי כל חיי בספורט. אשמח אם תגידו לי מה זה אומר כי אני חוששת מאוד מהממצאים והתור שלי להמטולוג הוא רק בסוף ספטמבר. תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבירור קרישיות יתר
ד''ר אינה צורן-רוזנטל17/07/2008לא תהיה לך בעיה קרוב לודאי להכנס להריון אך תצטרכי טיפול במהלך ההריון, על חלק מהבדיקות יש לחזור, את התמונה המפורטת תקבלי מהמטולוג בקופ"ח, שום דבר לא דחוף כרגע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!:) עזרת לי מאוד
טלי18/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)