5 מוטציות בדם והסיכון בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• 5 מוטציות בדם והסיכון בהריון
    טלי
    15/07/2008

שלום לכולם, יש לי שאלה שמאוד מטרידה אותי. אני בת 22 ואיבחנו אצלי את הבעיות הבאות: פקטור C

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• המשך ההודעה הקודמת

טלי
    15/07/2008

כפי שציינתי אני בת 22 והתגלו הממצאים הבאים פקטור סי 54% במקום 70-140% , הטרוזיגוטית ל APCR הומוזיגוטית ל PCR MTHRF הטרוזיגוטית לפקטור 5 ליידן, פרוטאין אס 48.8% במקום הנורמה שהיא 70-120%ואנטי טרומבין 3 נמוך 65% במקום הנורמה. כאשר ניסיתי להכנס לבדוק מידע באינטרנט הבנתי שתהיה לי בעיה להכנס להריון. עד כמה זה חמור ומה הטיפול במקרים כאלה? כמו כן יש לי כאבים בלב כבר הרבה שנים ולא מצליחים לאבחן את הבעיה. המשקל שלי תקין ואני עסקתי כל חיי בספורט. אשמח אם תגידו לי מה זה אומר כי אני חוששת מאוד מהממצאים והתור שלי להמטולוג הוא רק בסוף ספטמבר. תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בירור קרישיות יתר

ד''ר אינה צורן-רוזנטל
    17/07/2008

לא תהיה לך בעיה קרוב לודאי להכנס להריון אך תצטרכי טיפול במהלך ההריון, על חלק מהבדיקות יש לחזור, את התמונה המפורטת תקבלי מהמטולוג בקופ"ח, שום דבר לא דחוף כרגע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!:) עזרת לי מאוד

טלי
    18/07/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו