מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ד"ר אינה עזרי לי...אני מבולבלתגלית18/07/2008
בהמשך להתכתבות בנושא 'קרישת דם...מתכננת הריון' ביקרתי אצל המטולוג ביום ד' בזבולון ,ההמטולוג שלל!!!!את הייעוץ שניתן לי מרופא הנשים ומרופא המשפחה(מומחה בנוסף ברפואה פנימית). הוא טוען כי כל עוד לא עברתי שום אירוע של הפלה או כל דבר אחר הקשור לקרישת דם אין צורך בשום פנים ואופן שימוש בקלקסן בזמן ההריון,כ"כ לגבי החומצה פולית להפסיק (כאשר בייעוצים הקודמים נאמר לי שיהיה עלי ליטול חומצה פולית כל החיים. יצאתי מהביקור בתחושת בלבול גדולה מאוד: מצד 1 האם הוא רוצה שרק במידה ותהיה הפלה אזי יצדיק את השימוש בקלקסן ובפולית. מצד 2 הוא טוען כי לפי תוצאות הבדיקה נמצאה אצלי בעיית קרישות אך אין זה מחייב הקשר לסיבוחי הריון ושאני נמצאת בסכנת הפלה כמו כל בחורה רגילה. ר.המשפחה שלי התעדכן בסיכום הביקור של ההמטולוג ודרש ממני שלא לפעול לפי הייעוץ שההמטולוג נתן לי ולבצע את בדיקת ההמוציסטין בלא קשר ולאחר להמשיך עם החומצה הפולית. ד"ר אינה ,ההודעה ארוכה אך אני ממש מבולבלת,מה דעתך?דעתך חשובה לי מאוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מממ
ד''ר אינה צורן-רוזנטל21/07/2008תראי לא נעים לי לדבא מאחרוי גבו של הרופא בזבולון אך לדעתי הוא אינו מעודכן, אני ממליצה לך חהגיע עם תוצאות הבירור קרישיות יתר שיש לך לבי"ח רמב"ם ליעוץ פרטי של רופא קרישה, בעלות 100 שח בלבד, ולקבל יעוץ מושכל. טלפון לקבלת תור 04-8543520, וכדאי לא להשמע משוחדת את יכולה להגיע לכל המטולוג ביחידת קרישה ולא אלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)