כנראה נשלל DVT ומה כעת???

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כנראה נשלל DVT ומה כעת???
    חגית
    20/07/2008

מוגדרת הומוזיגוט MTHFR. הליקוי נמצא במקריות, מאחר שהחלטתי לפנות להמטולוג מומחה. אני בת 54 ועברתי בצעירותי הרבה מאוד הפלות חוזרות, כשטרם נודע על המוטציה. לכן לבסוף טופלתי הורמונלית כדי להמשיך הריון ראשון. ולשאלות: 1. כמה מ"ג חומצה פולית עליי לקחת ביום כל חיי? וכמה מויטמיני בי 6+בי12? לפי מה שקראתי במאמר מה שנתון בטריקרדיה אינו מספיק בכלל. 2. לפני כשבוע התנפחה לי רגל ימין. ללא כאב ניכר וללא סימני אודם.הנפיחות בעיקר בשריר הסובך, ללא בצקת. הופניתי לUS במין, כשלרוע מזלי נעשה ע"י טכנאי רק באזור הירך (הלא נפוח). לפי בדיקות ה-D DIMER וה-US נשללה, בינתיים, פקקת הוורידים. אם כי אני עומדת לעשות אולטרסאונד בשנית באזור השוק בלבד. לאחרונה עליתי במשקלי מבלי לשנות דיאטה. בזמן די קצר העליתי 2 ק"ג. שאלתי: מה עוד נותר לבדוק בתחום הנפיחות ברגל? אלו חשדות עולים?יש לקחת בחשבון שתחושותיי מראות כי קיימת התנפחות - לא מוכחת- גם באזור הבטני ובפנים (בקימה משינה). לפני חודש ומחצה ביצעתי בדיקות דם מקיפות תקינות לחלוטין. אינני חולה במחלה מוכרת, למעט פיברומיאלגיה/CFS, מטופלת רק ע"י תוספים. עקב ה"פיברו" נלקח גם CPR שהיה תקין. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כנראה נשלל DVT ומה כעת???

הוספת תגובה

• נשלל DVT

ד''ר אינה צורן-רוזנטל
    21/07/2008

צריך מעקב אחר מצב הרגל, ויטמינים וחומצה פולית יש לטול לפי רמת הומוציסטאין בדם. לגבי סך התמונה יש יש צורך בבירור רפואי מדוקדק ולא תשובות בפורום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו