מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פענוח תוצאות בדיקותתמר22/07/2008
היי, אני בת 36. בריאה. ואינני נוטלת תרופות (למעט גלולות - דיאנה). לפני כיומיים הופיעו לי נקודות אדומות זעירות על שתי הרגליים והקרסוליים. למחרת הן הופיעו גם על הידיים ומעט בתוך הפה. היום החלו לי כאבי ראש חזקים שבאים והולכים. הרופאה אליה פניתי שלחה אותי לבדיקות, ואלו התוצאות שקיבלתי היום: ESR 60 Platelets 1 Platelets 47.3 MPV-Mean Platelet Volume - לא ניתן לדווח Reticulocytes 2.6 Reticulocytes # 0.11 I.N.R | 0.9 יתר הבדיקות יצאו בטווח הנורמה. ממרפאת הרופאה הודיעו לי כי עלי לחזור על בדיקת CBC משום שנאמר להם כי הדם נקרש והבדיקה לא בוצעה. האם תוכלו לומר לי במה מדובר? תודה, תמר (המודאגת)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לתמר
ד''ר איתי לוי23/07/2008תמר שלום. אם הדם נקרש תוצאות הבדיקה אינן מהימנות ועליך לחזור על הבדיקה. בברכה, דר' איתי לוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה ושאלה נוספת
תמר23/07/2008היום עשיתי שוב בדיקה של ספירת דם. נאמר לי שאין צורך לחזור על יתר הבדיקות משום שהיתה תקלה טכנית לגבי הבדיקה הספציפית הזו. בנוסף קיבלתי תשובות נוספות: ALT (GPT)42 PT גדול מ-100% אודה להתייחסותך. תודה רבה, תמר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלתמר
ד''ר איתי לוי23/07/2008לגבי PT מעל 100% אין כל משמעות. GPT -42%- היא סטייה קלה מהנורמה של תפקודי כבד. בד"כ הדבר חסר משמעות אך עלייך להתיעץ עם רופא המשפחה. בברכה, דר' איתי לוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)