טלסמיה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טלסמיה?
    שושי
    24/07/2008

שלום רב המשפחה של בעלי יש טלסמיה לרובם והם מטופלים בעלי יש גם טלסמיה והוא לא טופל המון שנים אני מנסה לשכנע אותו ללכת לרופא אני יראה לו מה רשמתם לי וכך זה בתוך יעזור לו ללכת לרופא האם זה חמור? איזה בדיקות הוא צריך לעבור? האם זה גנטי? מה הטיפול שלוקחים חולי טלסמיה? יש לנו שני ילדים קטנית בני 4 ושנתיים האם צריך לבדוק אותם? תודה מראש גילי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טלסמיה?

הוספת תגובה

• לגילי

ד''ר איתי לוי
    25/07/2008

לגילי שלום. האינפורמציה שאת מוסרת היא מאוד מעורפלת ולא מאפשרת לענות לך תשובה מספקת. טלסמיה היא מחלה תורשתית אך בדרך כלל היא מופיעה בצורה קלה( טלסמיה מינור) שלא מחייבת טיפול ומעקב מיוחדים. זה ככל הנראה המצב של בעלך במידה והוא מרגיש ומתפקד בסדר. אם את רוצה מידע יותר מדויק עלייך להעביר את תוצאות ספירת הדם של בעלך והילדים. בכל מקרה לגבי ילדייך אני מציע שרופא המשפחה ינחה אותך האם יש צורך בבדיקות מיוחדות. בברכה, דר' איתי לוי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו