mthfr הומוזיגוטי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• mthfr הומוזיגוטי
    ציפי
    24/07/2008

ביצעתי mri בשל טינטון באוזניים.נמצאו נגעים היפראינטנסיים בחומר הלבן וכן נגעים איסכמיים קלים.הנני בת 50 .נוירולוג שראה אותי שלח אותי לברור טרומבופילי.נימצאתי הומוזיגוטית לmthfr . רמת ההומוציסטאין שלי תקינה.הוחל טיפול במיקרופירין 100מ"ג וכן ביקרד וחומצה פולית 5מ:ג.האים יש צורך לבצע בדיקת דם ללופוס אנטי קואגולנט?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    mthfr הומוזיגוטי

הוספת תגובה

• המשך שאלה

ציפי
    24/07/2008

ביצעתי את בדיקת ההומוציסטאין כשבוע לאחר נטילת חומצה פולית 5 מ,ג -התשובה תקינה האם כבר יכלה להיות השפעה על התוצאה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לציפי

ד''ר איתי לוי
    25/07/2008

רצוי לבצע גם בדיקת דם ללופוס אנטיקואגולנט כחלק מברור הקרישה. ח. פולית יכולה להשפיע על רמת הומוציסטאין כבר לאחר מספר ימים, אך בנוכחות ערכים תקינים עלייך להמשיך את הטיפול בח. פולית ללא ברור נוסף. בברכה, דר' איתי לוי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו