janus kinase 2 mutation

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• janus kinase 2 mutation
    רוני
    04/08/2008

אם בבדיקה מצאו janus kinase 2 mutation על מה הדבר מצביע ומה יכולות להיות התוצאות תודה רוני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    janus kinase 2 mutation

הוספת תגובה

• לרוני

ד''ר איתי לוי
    04/08/2008

רוני שלום. הדבר מצביע על מחלה מילופרוליפרטיבית של מח עצם. המוטציה מופיעה במספר מחלות מילופרוליפרטיביות ובמיוחד במקרים של פוליציטמיה ורה. בהתאם לסוג המחלה ובדיקות הדם נדרשת החלטה על הצורך בטיפול. בברכה, דר' איתי לוי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם זה סוג של לוקמיה

רוני
    04/08/2008

האם זה סוג של לוקמיה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרוני

ד''ר איתי לוי
    05/08/2008

לא. בברכה, דר' איתי לוי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• Jak2

גלי
    02/10/2008

ד"ר איתי שלום, כבר שנה לערך אני סובלת מהרדמויות ותחושות שריפה בגפיים עליונות ותחתונות, קוצר נשימה, הרדמויות באזור הפנים. הופניתי להמתולוג ולאור העובדה שהטרומבוציטים היו גבוהים מאד (745) והתסמינים להלן, הוא המליץ לעשות את בדיקת ה- JAK2. היום, לאחר שנה של חיפושים אחר שאלות לא רלוונטיות בתחום הנוירולוגי, קיבלתי תוצאה זהה לרוני (קיימת מוטציה) ואני מאד מבולבלת. מידע נוסף: לפני שנתיים, הוציאו לי גוש קטן (5 ס"מ)של ליפוסרקומה בגב העליון. אני במעקב אצל ד"ר מלר ונכון לחודש יולי כאשר נבדקתי בבדיקה החצי שנתית, לטענתו, אני יכולה לשים את העניין הזה בצד עד שנה הבאה. אם כן, מספר שאלות לי אלייך: 1. לאחר כל הנתונים שרשומים כאן, האם יש לך הבחנה או המלצה? (מובן, שאני אעשה בדיקות דם להמשך האבחנה + אחזור להמתולוג אבל בינתיים... אשמח לקבל 'קצת' תשובות...) 2. האם יש קשר לדעתך בין שני המקרים (מוטציה חיובית + ליפוסרקומה)? 3. אשמח לקבל מידע על מומחה בתחום זה בארץ ו/או בחו"ל. רוב תודות, שנה טובה וגמר חתימה טובה! גלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו