עייפות ונשירת שיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עייפות ונשירת שיער
    דניאלה
    12/08/2008

שלום! אני בת 28, בריאה בד"כ, רווקה וללא ילדים. בשנתיים האחרונות סבלתי מנשירת שיער ועייפות. בתחילה אובחן לי חוסר ב B12 שטופל ע"י זריקות. לפני כחודשיים הנשירה התגברה והיא ממש ממש מוגברת. עשיתי בדיקות דם ויצאו התוצאות האלה: WBC= 4.5 RBC= 3.76 HB= 11.4 HCT= 33.8 PLT= 473 רופא המשפחה נתן לי ברזל (אני לוקחת אותו כבר 10 ימים אך אין שינוי) והפנה אותי להמטולוגיה. האם ייתכן ונשירת השיער היא בשל הנתונים הנ"ל? תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עייפות ונשירת שיער

הוספת תגובה

• לדניאלה

דר' איתי לוי
    13/08/2008

דניאלה שלום. על פי הבדיקות שמסרת לא ניתן להסיק האם יש קשר לנשירת שער. בכל מקרה -10 ימים של טיפול בברזל אינו מספיק כדי להפסיק נשירה. המשיכי עוד מספר שבועות בטיפול עד שניתן להסיק אם זה עוזר. בברכה, דר' איתי לוי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המטולוגיה

דניאלה
    14/08/2008

תודה רבה על המענה! האם אתה סבור כי עליי לפנות להמטולוגיה לבדוק את העניין?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דניאלה

דר' לוי
    14/08/2008

לא נראה לי. רופא משפחה הוא הכתובת המתאימה. בברכה, דר' איתי לוי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו