מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קרישיות יתרשרונה17/08/2008
שלום רב אני בת 36 בהריון מתקדם (שבוע 37) לאחרונה ביצעתי מספר בדיקות להמצאות קרישיות יתר וזאת בשל סיפור משפחתי (אימי קיבלה טרומבוזה ברגל במהלך לידתי) הבדיקת היחידה שיצאה לא תקינה שהיא אומרת שאני הומוזיגוטית ל MTHFR שאר הבקדיקות תקינות (מה שניתן לבצע בהריון) בדיקה נוספת שביצעתי הינה הומוציסטאין וקיבלתי היום תשובה ויצא לי ערך נמוך של 2.90 שהערכים התקינים (5-15) , האם הערך הנמוך מהווה איזו שהיא בעיה? עליי לציין כי לפני חודש עשיתי בדיקה ל B12 שיצא לי ערך ממש נמוך של 137 (ערכים תקינים 180-670) , בינתיים לקחתי B12 מתחת ללשון , ברזל ומולטי ויטמין. ובהמלת רופא הנשים התחלתי לקחת טריקרדיה במקום המולטי ויטמין. עליי לציין כי את הטריקרדיה לקחתי יום אחרי שביצעתי את הבדיקה להומוציסטאין כך שאין לכדור זה שום השפעה. אני אמורה ללדת בעוד 3 שבועות וכנראה זה יהיה בניתוח קיסרי (בגלל קרע ברישתית העין שקרה לי בשבוע 28) , האם לפי הבדיקות שביצעתי יש סיכון בניתוח? לתשובתך אודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בנוסף
שרונה17/08/2008ביצעתי היום ספירת דם ויצא לי ערך של PDW קצת גבוה 16 כאשר הערכים התקינים נעים בין 10-15 האם זה מראה על איזו קרישיות או משהו? האם בלידה אוכל לקחת אפידורל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשרונה
ד''ר איתי לוי18/08/2008על סמך בדיקות אלה אין קרישיות יתר. אין מניעה מאפידורל בלידה. בהצלחה, דר' לוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)