קרישיות יתר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרישיות יתר
    שרונה
    17/08/2008

שלום רב אני בת 36 בהריון מתקדם (שבוע 37) לאחרונה ביצעתי מספר בדיקות להמצאות קרישיות יתר וזאת בשל סיפור משפחתי (אימי קיבלה טרומבוזה ברגל במהלך לידתי) הבדיקת היחידה שיצאה לא תקינה שהיא אומרת שאני הומוזיגוטית ל MTHFR שאר הבקדיקות תקינות (מה שניתן לבצע בהריון) בדיקה נוספת שביצעתי הינה הומוציסטאין וקיבלתי היום תשובה ויצא לי ערך נמוך של 2.90 שהערכים התקינים (5-15) , האם הערך הנמוך מהווה איזו שהיא בעיה? עליי לציין כי לפני חודש עשיתי בדיקה ל B12 שיצא לי ערך ממש נמוך של 137 (ערכים תקינים 180-670) , בינתיים לקחתי B12 מתחת ללשון , ברזל ומולטי ויטמין. ובהמלת רופא הנשים התחלתי לקחת טריקרדיה במקום המולטי ויטמין. עליי לציין כי את הטריקרדיה לקחתי יום אחרי שביצעתי את הבדיקה להומוציסטאין כך שאין לכדור זה שום השפעה. אני אמורה ללדת בעוד 3 שבועות וכנראה זה יהיה בניתוח קיסרי (בגלל קרע ברישתית העין שקרה לי בשבוע 28) , האם לפי הבדיקות שביצעתי יש סיכון בניתוח? לתשובתך אודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרישיות יתר

הוספת תגובה

• בנוסף

שרונה
    17/08/2008

ביצעתי היום ספירת דם ויצא לי ערך של PDW קצת גבוה 16 כאשר הערכים התקינים נעים בין 10-15 האם זה מראה על איזו קרישיות או משהו? האם בלידה אוכל לקחת אפידורל?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשרונה

ד''ר איתי לוי
    18/08/2008

על סמך בדיקות אלה אין קרישיות יתר. אין מניעה מאפידורל בלידה. בהצלחה, דר' לוי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו