קרישת דם וגלולות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרישת דם וגלולות
    מיכל
    20/08/2008

במשפחה שלי התגלתה השנה בעיה תורשתית של קרישיות דם. אני לא עברתי את הבדיקה עדיין, השאלה שלי היא כזאת : אני לוקחת גלולות למניעת הריון כבר קרוב ל-8 שנים, האם יכול להיות שאם יש לי בעיה של קרישת דם הגלולות שלקחתי יצרו אצלי איזה נזק בלתי הפיך ? האם זה יכול להשפיע על הסיכוי שלי להיכנס להריון בעתיד ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרישת דם וגלולות

הוספת תגובה

• מיכל

ד''ר איתי לוי
    20/08/2008

מיכל שלום.
    א. אם את לוקחת גלולות 8 שנים ללא בעיות עד כה, ככל הנראה שאינך סובלת מבעית קרישה. רוב האירועים של קרישיות בנשים עם נטייה לכך קורים בשנה הראשונה לנטילת גלולות. גם אם יתברר שאת נשאית של גן רוב הסיכויים שאם עד כה לא היתה בעייה היא לא תתעורר כעת.( רוב האנשים הנושאים גן של בעיית קרישה לא מפתחים אף פעם אירוע)
    ב. במידה ולא סבלת מאירוע של קרישיות אין שום עניין של נזק מצטבר. רק במידה וחווית אירוע יכולות להיות לכך השלכות לעתיד
    ג.הסיכוי שתהיה בעיה בהריון היא קטנה אם את נוטלת גלולות ללא בעיות.
    בברכה, דר' איתי לוי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מנסיון

אירית
    04/09/2008

מנסיון אני ממליצה לך מאוד כן להיבדק. ולבדוק איזה כדורים את יכולה לקחת... אצלי במשפחה יש גם קרישיות יתר ואני היתי תמימה מאוד עד שבחודש שביעי היתה לי רעלת הריון והפירדות שליה בגלל הקרשיות.ואיבדתי את בני. אל תהי תמימה כמוני ועשי זאת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו