בליטה ברגל וכאבים בורידים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בליטה ברגל וכאבים בורידים
    אורית
    24/08/2008

שלום, אני בת 28, ומזה חודש וחצי ישנה בליטה לא גדולה בצד שמאל של שוק רגל שמאל. לא קיבלתי מכה במקום, וגם לא היה סימן לשטף דם או רגישות וכאב במקום. במשך שלושת השבועות הראשונים לא פניתי לרופא כי חשבתי שבכל זאת מדובר במכה יבשה, אבל אז התחילו כאבים שכמו מוקרנים מהבליטה אל כל הרגל - מהקרסול ועד הברך, בייחוד בלילה, וגם בעמידה או הליכה. בהמשך הגעתי לחדר מיון עקב הכאבים וצילום רנטגן ובדיקת אולטראסאונד לא הראו כל בעיה. בנוסף אולטראסאונד דופלר שלל אפשרות לטרומבוזה, והרופאים טוענים כי אין להם מושג במה מדובר. מאז הביקור האחרון במיון המשיכו הכאבים, והבליטה לא נעלמה. הכאבים ממשיכים לגבור בלילות, ואני קצת חסרת אונים. ברקע אני חולה מזה 3 שנים ב PTC - פסאודו טומר צרברי, המתבטא בלחץ תוך גולגולתי מוגבר, ברקע יש לי מיקרואדנומה בהיפופיזה, ושחלות פוליציסטיות. לא מזמן פניתי לפורום זה לאור העובדה שבמסגרת הטיפול בפסאודוטומר נשלחתי לבדיקות קרישיות יתר ובתוצאות שנתקבלו הגיעה תוצאה חריגה: CAC RRVT=1.39 - תחום הנורמל הגבוה הוא 1.37 + THFRC677T = הטרוזיגוט. נכון לעכשיו ממשיכים הכאבים ברגל, והבליטה עודנה במקומה, אך בימים האחרונים בנוסף לכאבים הישנים הצטרפו כאבים בכף הרגל, ונפיחות וכאבים בורידים שמתחת לקרסול. הכאבים מתעצמים בעיקר בערבים ובלילות. מה עלי לעשות בבקשה? אשמח לטפל בנושא, אך כרגע אינני יודעת אל איזו סוג רפואה עלי לפנות. והאם יש טעם בפנייה רפואית בכלל. תודה נעמי תודה רבה נעמי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לנעמי

ד''ר איתי לוי
    24/08/2008

אין כל קשר בין הבעייה שאת מתארת ובעיות דם. נראה לי שעלייך לפנות לאורטופד. בברכה, דר' איתי לוי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו