דימום ממושך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימום ממושך
    הילית
    26/06/2007

בתי מדממת הרבה כשהיא נפצעת, בסופו של דבר הדימום עוצר, אבל זה לוקח הרבה זמן ולפעמים ממשיך לרדת דם כמה דקות אחרי שזה הפסיק. אודה לך אם תוכל לכתוב מה דעתך על מצב זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דימום ממושך

הוספת תגובה

• דימום ממושך

ד''ר אשר וינדר
    28/06/2007

בדרך כלל הדימום "הממושך" נמצא במסגרת הנורמלי. אבל בהחלט יש מקום לבחון זאת, שכן הפרעה בטסיות הדם והפרעות אחרות יכולות להביע לדימום ממושך. כדאי לפנות להמטולוג העוסק בקרישה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחסור בפקטור 7 ברמה של [כ- % 43 ]

אסתר
    26/07/2007

לאחרונה חלה הרעה בערכי פקטור 7 שלי בהשוואה לנתוני הבדיקה הקודמת [הנתון הממופיע בכותרת נכון ל-2005] .
    שאלותי :
    א. מהן הסיבות האפשריות להרעה?
    ב. האם ניתן וצריך לאזן את מציאות המחסור בפקטור 7 ?
    ג .האם בנמצא טיפול תרופתי כרוני ?
    ד. האם מציאות "גרעונית" שכזו מסכנת אותי ברמת היום יום ?
    ה. אני נאלצת לעבור עקירת שן , מהם המהלכים הנדרשים הרצויים ?
    ו. כיצד ניתן לאזן את עצמי ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוסר בפקטור VII

ד''ר אשר וינדר
    29/07/2007

רמה נמוכה של פקטור VII הוא מצב לא נדיר. לרוב זה מצב מולד ולכן רמת הפקטור נשארת די קבועה (עם סטיות עקב הבדיקה במעבדה). כדי לדעת כיצד להתיחס למצב במיוחד באפשרות של הליכים חודרניים כגון עקירת שיניים לא מספיק לדעת רק את רמת פקטור VII. כדאי לפנות להמטולוג המומחה בקרישה כדי לקבל יעוץ מקיף בנושא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו