המגולובין נמוך הפלה ואי ספיקה ורדית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המגולובין נמוך הפלה ואי ספיקה ורדית
    אסתי קורן
    02/09/2008

שלום, לפני כשלושה שבועות עברתי הפלה,בשבוע ה 11.5 (ניתן לציין שהעובר היה קטן ושהוא הפסיק להתפתח בערך בשבוע השישי),אני מאובחנת באי ספיקות ורדית ברגל שמאל לאחר שלקחתי גלולות למניעת הריון שכניראה זירזו את הבעיה,ואין לי אפשרות לקחת גלולות. כמו כן יש לי גם המוגלובין נמוך,אני ממש אובדת עצות,אני רוצה להכנס להריון אך מפחדת שיש קשר בין הדברים לעוד ח"ו הפלה,אשמח לשמוע את תשובתך, ואם יתאפשר להפגש איתך אז מה טוב,רק שאני לא יודעת מה הפורצדורה, בתודה מראש אסתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לאסתי

ד''ר איתי לוי
    02/09/2008

אסתי שלום. לא פירטת כל היסטוריה מילדותית. האם מדובר בהריון ראשון? בכל מקרה הפלה אחת בטרימסטר ראשון אינה מהווה סיבה להתחלת ברור. לא נראה שיש קשר לאי ספיקה וורידית. לגבי האנמיה- היא שכיחה בנשים בגיל הפריון , בד"כ על רקע חסר ברזל. תפני לרופא המשפחה שיבצע את הברור וימליץ על טיפול מתאים לאנמיה.
    האתר הזה נועד לצורך יעוץ דרך האינטרנט בלבד ולא ניתן לקבוע פגישות יעוץ. בברכה, דר' איתי לוי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו