םפיריטים גבוהה מאוד 460

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• םפיריטים גבוהה מאוד 460
    מלי
    08/09/2008

שלום אהי בת 27 עם ITP כרוני טרומבוציטים 75.000 בהשגחה ללא כדורים וללא דימומים ספונטנים . אני מאוד עוקבת אחרי בדיקות הדם שלי אך לאחרונה ראיתי את התוצאה של פריטין ומאוד נלחצתי לא שמתי לב לבדיקות קודמות הלכתי להמטולוג שלי והוא אמר שזה לט נוראה וזה יכול להופיע במחלות כרוניות כמו שלי האם זה נכון ? הלכתי לעוד המטולוגית והיא ציינה שזה לא יכול להיות ןשלחצתי אותי להמון בדיקות נוספות ,הרופאת משפחה אמרה גם כן שזה לא נוראה כפי שידוע לי אין לי שום דלקת אני ממש בלחץ כי נכנסתי לאינטרנט וראיתי שזה חס וחלילה יכול להעיד על סרטן ואיידס וכו וכו מבקשת את תשובתכם בהקדם תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    םפיריטים גבוהה מאוד 460

הוספת תגובה

• פריטין גבוה

דר' לוי
    09/09/2008

מלי שלום פריטין גבוה יכול להיות ביטוי למחלה דלקתית כלשהי אך זה לא סמן ספיציפי. לפעמים הפריטין הוא גם ביטוי למאגרי ברזל גבוהים. בכל מקרה נראה לי שהתיעצת די והותר. אם את מרגישה טוב אני מציע לך בשלב זה לעקוב בלבד ולחזור על הרמות עוד כ- 6 חודשים. בברכה, דר' איתי לוי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו