חזרה לשיגרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חזרה לשיגרה
    רינה
    13/09/2008

אני בת 45 לאחר גילוי של קרשי דם בריאות אני מקבלת קומדין הייתי מאוד רוצה לחזור לשיגרה שכוללת הליכה מהירה במשך כ-30 דקות מותר לי? האם אני יכולה להזיק לעצמי? אני 3 שבועות לאחר הגילוי יש לי עדין קושי בנשימה אבל אני רוצה לחזור לפעילות גופנית שהייתה חלק משגרת יומי בתודה רינה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חזרה לשיגרה

הוספת תגובה

• רינה

ד''ר איתי לוי
    13/09/2008

רינה שלום. עדיין מוקדם מדי לחזור לפעילות הרגילה. עלייך להמתין לפחות 3 חודשים. טרם החזרה לפעילות מציע שתבצעי אקו לב לוודא שאין יתר לחץ דם ראתי ומומלץ גם לחזור על דופלקס רגליים. בברכה, דר' איתי לוי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך חזרה לשגרה

רינה
    14/09/2008

אני בת 45 עם קרישי דם בראות עברו 3 שבועות מאז הגילוי אני משתמשת בקומדין לפי תוצאות הבדיקות שנעשות פעם ב4-ימים מאוד הייתי רוצה לחזור לעבודה (אני מנה"ח )אפילו ל3-4 שעות אני יכולה ? יש לציין שאני מרגישה טוב למעט קצת עייפות ויש לי קשיים בנשימה בתודה רינה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רינה

ד''ר איתי לוי
    15/09/2008

במידה ומדובר בעבודה ללא פעילות גופנית מאומצת - אין בעייה. אם זו עבודה הכרוכה בישיבה רבה עלייך לקום מדי שעה ולהסתובב קצת או להניע את הרגליים. בברכה, דר' איתי לוי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו