חשש לתסחיף ריאתי לאחר לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשש לתסחיף ריאתי לאחר לידה
    מיכל
    14/09/2008

שלום רב, לאחר לידה מצויינת והריון מעולה ללא כל בעיות כשעתיים לאחר לידה איבדתי הכרה והיה חשש לתסחיף ריאתי, לא היה לי כלל קושי בנשימה פשוט התיישבתי ואיבדתי הכרה בפתאומיות לאחר CT אנגיו עם הזרקה נמצא פגם במילוי ואני מטופלת בקומדין, בדיקת EEG היתה תקינה ולאחר שלא מזמן הרגשתי סחרחורת ודפיקות לב בוצע לי שוב CT אנגיו ולא נשאר זכר לכלום, בדיקות המטולוגיות שבינהם המוציסטאין נמצאו תקינות פרט לבדיקת LAC שנמצאה חיובית (1.4), שעליה אני יחזור שוב, רציתי לדעת מה ההשלכות במידה ואצטרך לקחת קומדין לכל החיים (כרגע אני צריכה לקחת רק 6 חודשים) והאם יש סכנות בהריון הבא. תורה מראש מיכל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מיכל

ד''ר איתי לוי
    15/09/2008

טיפול בקומדין מחייב מעקב סדיר אחרי רמת ת. קרישה. כמובן דילול הדם כרוך בנטיית יתר לדימום ויש להימנע ממצבים שעלולים להחמיר זאת. ( טראומה וכד'). לפי מה שתיארת ההערכה שלי שלא תצטרכי קומדין כל החיים אך בהריונות הבאים תזדקקי לטיפול במדלל דם בזריקות שנקראות Clexan- למשך כל ההריון ועוד 6 שבועות אחר הלידה. כמו כן מומלץ להימנע מגלולות למניעת הריון. בברכה, דר' איתי לוי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו