מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- המשך הפנייה עם יותר נתונים+שאלהארתור16/09/2008
שלום רב ותודה על העזרה להמשך הפנייה הנני כבר שבועיים עושה בדיקות דם חוזרות ונשנות.אחזור על נתוני הכללים: בן 28 , ללא מחלות כרונית מוכרות, ללא אלרגיות מוכרות, ללא ניתוחים במהלך חיי,חוץ מהצטננויות קלות לא זכור לי משהו חריג. מוצא שלי הוא מליטא. מעשן כ-20 סיגריות ליום . עושה פעילות ספורט כ-פעם בשבוע. אפילו רופא שלח אותי לעשות רנגן בטן עליונה וכליות לבדיקת קשרי לימפות כמה שהבנתי , בתוצאה של הרנגן הכול היה תקין לחלוטין. בדיקת דם שביקשתי עזרה מכם הינה הייתה אחרונה מבין 4 שנעשו על ידי. הנני מבקש מכם לחוות את דעתכם כשמולכם כל התוצאות החריגות שיתקבלו בכל בדיקת דם מתוך 4 ותאריך ביצוען: 5.9.2008 - 14.0WBC-Leucocytes 6.21 -RBC-Red Blood Cells -52.3 Hematocrit * יש לציין שבדיקה זו נעשתה במעבדות רמב"ם החדשות וזו בדיקה של חברת אינטל, כל בדיקות האחרות נעשו בקופת חולים מכבי, כמו כן הסקאלות בין שתי המעבדות שונות ויש מקרים שחלק מהתוצאות יהיו בתוך סקאלה המותרת , במיוחד בבדיקה 15.9.2008 8.9.2008 - 12.6WBC-Leucocytes 6.06 -RBC-Red Blood Cells - 5.11Lymphocytes # 11.9.2008 - נמצאו בתוך הסקאלה המותרתWBC-Leucocytes - 46.2Lymphocytes % 6.04 -RBC-Red Blood Cells - 4.86Lymphocytes # 15.9.2008 - 12.8 WBC-Leucocytes 6.09 -RBC-Red Blood Cells - 17.3Hemoglobin -50.4 Hematocrit - 48.1Lymphocytes % - 6.16Lymphocytes # - 8.3Atypical Lymphocytes% אלו כל התוצאות החריגות, יש לציין שישנם מרכיבים שלא מופיעים בכל הבדיקות כי הם נמצאו בתוך סקאלה המותרת. תודה מראש בבקשה תעזרו לי , אינטל דורשת ממני שרופא משפחה שלי יסביר את התוצאות הנ"ל עד ליום ראשון הקרוב , מה יכול להיות ההסבר לתוצאות האלו? והאם אתם רואים בעיה מיוחדת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ארתור
ד''ר איתי לוי19/09/2008ארתור שלום. זה שתעשה בדיקות חוזרות ונישנות לא יפתור כל בעייה. יש חריגה קלה מערכי הנורמה של הכדוריות הלבנות. יתכן מחלה וירלית או משהו חסר משמעות אחר. בכל מקרה מומלץ להמתין חודש חודשיים ולחזור על הבדיקה עוד פעם. במידה והתופעה נמשכת מומלץ ברור המטולוגי. בברכה, דר' איתי לוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)