קרשיות יתר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרשיות יתר
    דניאל
    17/09/2008

לפני כ- 3 חודשים נטלתי כדורי פרוגינובה 3 ליום. החלו כאבים עזים בשוק שמאל נשלחתי ל למיון שם בבדיקת רופא נמצא נפיחות של השוק, הופנתי ל- dvt ששלל קריש, הופסק הטיפול. כעבור חודש נשלחתי לבצע בירור קרשיות ובמקביל התחלתי טיפול חוזר בפרוגינובה 2 כדורים+ אספרין, כעבור 4 ימים שוב כאבים ברגל במיון בבדיקה נמצא שהרגל לא התנפחה לכן הוחלט לבצע d dimer תוצאה התקבלה:250-600 בוצע דופלר בירך(לא בשוק איפה שכאב) ולא נמצא עדות לקריש.כעבור 4 ימים חזרתי על ה- d dimer והתוצאה 133. נטלתי אספרין עד לפני שבועיים כשכמובן הטיפול הופסק. לפני שבוע תוצאות בדיקות קרשיות: הומוזיגוט: mthfr וכן הטרוזיגוט ל- factor II. הייתי אצל פרופ מרטינוביץ שאמר לי שדופלר בשוק לא יעיל למצב של חסימה וכי קרוב לוודאי הייתה לי. וכן המלצות לגבי חיי יום יום והריון. שאלותי: מזה יומים שוב כאבים בשוק ימין תחושת נימול וכבדות ברגל, היום כאב מוגבר. האם יתכן ושוב ישנה בעיה? האם גם ללא טיפולהורמונאלי יכול להיות מצב של קריש? נ.ב בת 28 סובלת מתת פעילות של בלוטת התריס מטופלת באלטרוקסין 100 מ"ג, כולסטרול גבוהה עד 280 ו- LDL עד 160 מטופלת בליפיטור 40.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרשיות יתר

הוספת תגובה

• דניאל

ד''ר איתי לוי
    17/09/2008

דניאל שלום. בהחלט יתכן שיש בעייה. כדאי להיבדק פעם נוספת ועל פי תלונותיך אני מציע שתבדקי גם על ידי נוירולוג. בהחלט יתכן גם היווצרות קריש ללא טיפול הורמונלי. בברכה, דר' איתי לוי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו