מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקת דם - האם דחוף??יובל17/09/2008
בבדיקת דם שלי מלפני שלושה חודשים:PLT מתחת לטווח 114 וכל שאר ערכי ספירת הדם היו בטווח. בבדיקת דם שעשיתי לפני יומיים יצאו הערכים הבאים מחוץ לטווח: WBC - 12.4 RBC - 4.5 HB - 13.4 HCT - 40.6 PLT - 81 EOSINOPHILS % - DIF 8 LYMPHOCYTES % - DIF 16 NEUTROPHILS abs DIF 8.4 EOSINOPHILS abs-DIF 1 רציתי לציין שמיולי אני נוטל תרופה ששמה אלטרוקסין(לבלוטת המגן). כיום תוצאות TSH שלי נכנסו לטווח התקין ובעבר היו מחוץ לטווח. כחודש וחצי אני מרגיש עייפות כללית גדולה ומתעטש ללא הפסקה. מעולם לא סבלתי מאלרגיות כלשהן. אבקשך לייעץ לי מה עליי לעשות? האם זה דחוף? לאיזה מומחה עליי לפנות בתחום ההמטולוגיה? מה הבדיקות אומרות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליובל
ד''ר איתי לוי19/09/2008יובל שלום. על פי הבדיקות ערכי הטרומבוציטים שלך נמוכים(בנידה מתונה). ירידת הטרומבוציטים מתפתחת בהדרגה דבר המרמז לבעיה כרונית. יתכן ומדובר ב- ITP אך קיימות גם אפשרויות רבות אחרות. עלייך לפנות להמטולוג לברור הבעייה. בברכה, דר' איתי לוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)