מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גלולות ובדיקת APCR ו-Factor 5רווית17/09/2008
שלום ד"ר, קיבלתי הפנייה מהמטולוג לבדיקת של APCR ו-Factor 5 בעקבות בעיות של קרישת דם במשפחה, אני לוקחת גלולות למניעת הריון והוא המליץ להפסיק לחודש את הגלולות בשביל הבדיקה. האם זה הכרחי להפסיק ? מצד אחד אני לא מעוניינת להעביר את הגוף שלי את הטלטלה של עם ובלי גלולות בהפרש של חודש ומצד שני אני רוצה לקבל תשובה חד משמעית בבדיקת דם, מה היית ממליץ לי לעשות ? תודה, רווית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רווית
ד''ר איתי לוי19/09/2008רווית שלום. הגלולות לא משפיעות על הבדשיקה הגנטית אך כן יכולות להשתיע על APCR. ניתן לבדוק קודם לכן רק את הבדיקות הגנטיות ללא הפסקת הגלולות ואז לשקול האם יש צורך בבדיקות הנוספות. בברכה, דר' איתי לוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלה נוספת
רווית20/09/2008תודה רבה על התשובה, על ההפנייה שקיבלתי לבדיקה כתוב ש Factor V יבצוע רק כאשר APCR נמוך מערך הייחוס, אם אני אקח גלולות במהלך הבדיקה ייתכן שלא תבוצע הבדיקה הגנטית בגלל הערכים של ה- APCR ? גם אם הפנייה כזאת היית ממליץ להמשיך עם הגלולות ? תודה רבה, רווית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרווית
דר' לוי20/09/2008אין שום קשר. הבדיקה של פקטור 5 ליידן היא בדיקה גנטית ולא מושפעת כלל מגלולות. אין שום בעיה לבצע אותה ללא כל קשר לבדיקת ה- APCR. בברכה, דר' איתי לוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)