קלקסן והריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קלקסן והריון
    מודאגת
    17/09/2008

שלום, הנני בת 28, בהריון ראשון, שבוע 6. לפני כ-6 שנים אושפזתי בשל אירוע של DVT (פקקת בוריד בזרוע), נטלתי קומדין לתקופה של כחצי שנה והפסקתי לנטול גלולות. בהמשך, בבדיקות אצל המטולוג, קבע שהכל תקין ואין צורך בטיפול. היום, רופאת הנשים נתנה לי קלקסן 40 מ"ג וחייבה אותי לקחת אותו מיידית ,אני מזריקה כשבוע ימים, אך לא בלב שלם. אני חוששת שמא אולי זה מיותר או אולי חלילה מזיק באיזשהו אופן לי או לעובר. (כמו כן, קיים חשש שמא אינני מזריקה כראוי, אמרו לי ששטפי דם זה נורמלי ושכיח..., האמנם?) אילו השלכות עלולות להיות לשימוש בזריקות? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קלקסן והריון

הוספת תגובה

• קלקסן והריון

ד''ר איתי לוי
    19/09/2008

שלום רב. אני חושב שרופאת הנשים נתנה לך בצדק קלקסן. יש סיכון גבוה שתפתחי DVT חוזר במהלך הריון. אין כל סכנה לך או לעובר פרט לאי הנוחות שבזריקות. יש סיכון קטן מאוד לדימום מפני שמדובר במינון נמוך מאוד של קלקסן. בהצלחה, דר' איתי לוי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אירוע DVT!!!

שלומית נג'מיא
    27/10/2008

רציתי רק לומר ולהזהיר שגם לי היה אירוע dvt ברגל לפני 8 שנים ולפני 3 שנים נכנסתי להריון ורופאה נתנה לי קלקסן 40 מ"ג לתקופת ההריון ולצערי עברתי הפלה בשבוע 16 מכיוון שהמינון מסתבר היה נמוך מידי והייתי יכולה למנוע את זה אם רק היו בודקים כמו שצריך את עברי... 40 מ"ג זהו מינון מניעתי ולא מינון טיפולי כמו שנראה לי את צריכה לקבל אז אנא ממך תעשי את כל הבדיקות ! ! !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו