מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קלקסן והריוןמודאגת17/09/2008
שלום, הנני בת 28, בהריון ראשון, שבוע 6. לפני כ-6 שנים אושפזתי בשל אירוע של DVT (פקקת בוריד בזרוע), נטלתי קומדין לתקופה של כחצי שנה והפסקתי לנטול גלולות. בהמשך, בבדיקות אצל המטולוג, קבע שהכל תקין ואין צורך בטיפול. היום, רופאת הנשים נתנה לי קלקסן 40 מ"ג וחייבה אותי לקחת אותו מיידית ,אני מזריקה כשבוע ימים, אך לא בלב שלם. אני חוששת שמא אולי זה מיותר או אולי חלילה מזיק באיזשהו אופן לי או לעובר. (כמו כן, קיים חשש שמא אינני מזריקה כראוי, אמרו לי ששטפי דם זה נורמלי ושכיח..., האמנם?) אילו השלכות עלולות להיות לשימוש בזריקות? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קלקסן והריון
ד''ר איתי לוי19/09/2008שלום רב. אני חושב שרופאת הנשים נתנה לך בצדק קלקסן. יש סיכון גבוה שתפתחי DVT חוזר במהלך הריון. אין כל סכנה לך או לעובר פרט לאי הנוחות שבזריקות. יש סיכון קטן מאוד לדימום מפני שמדובר במינון נמוך מאוד של קלקסן. בהצלחה, דר' איתי לוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאירוע DVT!!!
שלומית נג'מיא27/10/2008רציתי רק לומר ולהזהיר שגם לי היה אירוע dvt ברגל לפני 8 שנים ולפני 3 שנים נכנסתי להריון ורופאה נתנה לי קלקסן 40 מ"ג לתקופת ההריון ולצערי עברתי הפלה בשבוע 16 מכיוון שהמינון מסתבר היה נמוך מידי והייתי יכולה למנוע את זה אם רק היו בודקים כמו שצריך את עברי... 40 מ"ג זהו מינון מניעתי ולא מינון טיפולי כמו שנראה לי את צריכה לקבל אז אנא ממך תעשי את כל הבדיקות ! ! !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)