בדיקות גנטיות קרשיות יתר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקות גנטיות קרשיות יתר
    רינה
    18/09/2008

אני בת 45 יש לי קרישי דם בריאות עשיתי בדיקות גנטיות והתשובות הם: PCRF-V LEIDEN-הארוזיגוט PCR MTHFR-שלילי FCRF-II MUTATION-שלילי מה זה אומר? תודה רינה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקות גנטיות קרשיות יתר

הוספת תגובה

• רינה

ד''ר איתי לוי
    19/09/2008

רינה שלום. הבדיקות מצביעות על כך שאת נשאית של גורם גנטי( פקטור 5 ליידן) שיכול להשפיע על נטייה לקרישיות. הדבר יכול לעבור גנטית גם לילדים. במידה ויש בנות בגיל הפוריות רצוי שיבדקו. בכל מקרה את נשאית של הגורם הזה כל חייך כך שיש לברר מדוע פיתחת עכשיו תסחיף ראתי. יש מקום להתיעץ עם המטולוג. בברכה, דר' איתי לוי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקות גנטיות-קרשיות יתר

רינה
    19/09/2008

ישלי 2 אחים והורים האם הם גם צרכים לעשות משהו בנושא או שאין קשר בתודה רינה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה שלא נענתה

רינה
    21/09/2008

יש לי פקטור 5 היידן ואני בת 45 שאלתי אם גם האחים שלי והוריי צריכים להבדק בתודה רינה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו