מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האים זה אירוע מוחיגלי21/09/2008
שלום אני בחורה בת 42 ליפני כשנה הרגשתי כאב חד בקודקוד הראש כמעין דקירה לאחר מיספר שניות רדימות ברגל שמאל שבקושי הלכתי זה המשיך ליד שמאל וכך נימשכה החולשה לפלג גוף שמאל עד היום אני עדיין בבירור ובדיקות עדין לא הוגדרתי כ cvs נימצאה אצלי בעיה בקרישיות יתר acl גבוה 23 .18 lgg האים לדעתך עברתי אירוע מוחי והאים אני צריכה ללכת להמטולוג עלי לציין שאני בחורה בריאה הייתי ליפני האירוע ללא כולסטרול ללא לחץ דם גבוה לא מעשנת אני גם בבירור במכון לתרשת נפוצה עקב ממצאים בחוט השידרה סיפור מסובך קשה לי עים זה שעדיין אני לא יודעת מה עובר על גופי אשמח לקבל את חוות דעתך בברכת שנה טובה גלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלי
דר' איתי לוי21/09/2008גלי שלום. אני מניח שבדקו אותך רופאים רבים בינהם נוירולוגים. את בטח לא מצפה שאאבחן על סמך התיאור שלך וללא שבדקתי אותך האם אכן היה לך אירוע מוחי. לגבי ה- acl- הרמה שלהם גבולית וכלל לא בטוח שיש לכך קשר לבעיה שלך. במידה ויתברר שהיה לך אירוע מוחי אני מציע לך לפנות להמטולוג לברור קרישיות יתר. בינתיים הבנתי שאין לכך כל וודאות. בברכה, דר' איתי לוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)