פרוטיאין C activitiy שבוע 7 להריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרוטיאין C activitiy שבוע 7 להריון
    אילי
    02/10/2008

שלום שאלתי בעבר שאלה בנוגע לבדיקה של פרוטאין C ACTIVITY כרגע אני בשבוע 7 להריוני לקחתי קלאקסן בהמלצת פרופ' למשך כ 6 ימים והפסקתי עד קבלת תוצאה מס 3 שהגיע רק היום להמלצתך בנושא הקריטי... האם להמשיך להלן תוצאות: א. האם להמשיך בנטילת הקלקאסן ? Protein c-Activity | | 08/09/08 | % | * 77 (84-150) Protein c-Activity | | 30/07/08 | | לחץ לתוצאות מעל 100 אחוז (84-150) Protein c-Activity | | 17/06/08 | % | * 73 (84-150 תודה מראש אילי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

אילי
    02/10/2008

בעקבות זאת שבזמן שביצעתי את הבדיקה הייתי בהריון ולא ידעתי עדיין האם יש קשר לתוצאה השלישית או שהנ"ל תורשתי ? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אילי

ד''ר איתי לוי
    05/10/2008

שלום רב. כמו שאמרתי לך בעבר אני לא בטוח שהיה צורך בברור שבוצע. מכיוון שביצעת את הברור וקיבלת 2 מתוך 3 בדיקות שאינן תקינות מן הראוי שתתיחסי לכך. בנסיבות אלה הייתי ממליץ שתמשיכי את הקלקסן עד סוף ההריון. בברכה, דר' איתי לוי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו