בדיקת dna ds ab - דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת dna ds ab - דחוף
    אתי
    27/10/2008

שלום רב אני בהריון בשבוע 18, זהו הריוני השני לאחר הפלה טבעית בשבוע 6 (טרם התגלה דופק). אני סובלת מלופוס (המחלה רדומה כבר 6 שנים). על כן אני עוברת בדיקות תקופתיות של תפקודי כבד, כליות, קרישיות דם, c3 u c4,... אני נוטלת פלקווניל מזה כשש שנים. לאחר ההפלה שעברתי ויעוץ עם מומחים ראומטולוגיים הוחלט לא לתת לי קלקסן אלא ליטול אספירין במינון נמוך (75 מ"ג). עד כה הכל תקין, הבדיקות טובות וההריון מתקדם כמצופה ע"פ כל הבדיקות שנעשו. בבדיקת הדם האחרונה שעברתי, תוצאת ה- DNA ds ab יצאה שלילית וזאת לאחר שצוין שהבדיקה נעשתה פעמיים. בכל הבדיקות הקודמות התוצאה הייתה חיובית. מה הדבר אומר? האם יש בעיה? האם חלילה הדבר עלול לפגוע במהלכו התקין של ההריון? מהם הצעדים שעליי לנקוט? בתודה מראש, אתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת dna ds ab - דחוף

הוספת תגובה

• DNA DS AB

ד''ר אינה צורן-רוזנטל
    29/10/2008

הבדיקה הנ"ל מסמנת את פעילות מחלת הלופוס ואם היא שלילית סימן שהמחלה לא פעילה והמצב מעודד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו