טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום !
יש לי שאלה !
כבר במשך שנתיים אחרונות יש לי עודף ברזל כרגע אחרי שלפני כ 4 חודשים עשיתי מיוזמתי תרומת דם הערך הוא 245 ( קודם זה היה אף יותר)
כרגע אני בהריון השני לציין שלפני הריון הראשון ( לפני שנתיים ןחצי) וערך זה של ברזל קצת מלחיץ אותי כי אני יודעת שאין לגוף אפשרות לפנות את הברזל אלה דרך דימומים, שכאמור עכשיו במהלך תקופה לא יהיה לי מחזור חודשי!
אז רציתי לדעת מה סיבות לכך שיש עודף ברזל ו מה לעשות בנדון?
תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
על מנת להעריך את הבעיה יש לבדוק גם ערכי טרנספרין ופריטין ובהריון הברזל יורד כי העובר צורך את המאגרים של האמא. ויעילות ההריון להורדת ערכי ברזל גבוה יותר ממחזור חודשי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר