גלולות וקרישיות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלולות וקרישיות?
    מיכל
    10/11/2008

פניתי לרופא הנשים בכדי לקבל גלולות למניעת הריון . מכיון שאבי נפטר וכנראה שהיתה לו קרישיות יתר- הופניתי לבדיקות אלו . עשיתי אותם פעמיים (פעם ראשונה לא יצאו טוב) ובפעם השניה הכל יצא בתחום חוץ מ:LAC-SCREEN-RVVT שאמור להיות בין 30 ל45 ויצא לי 45. הרופא לא הסכים לתת לי מרשמים לגלולות והפנה אותי להמטולוג. מדוע? מה זה אומר? ואיפה מוצאים המטולוג? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גלולות וקרישיות?

הוספת תגובה

• גלולות - לא רופאה, אבל בכל זאת

עדי
    17/11/2008

אני בת 28 וגם אני סובלת מקרישיות יתר ונמצאת במעקב כבר כמה שנים. אחרי מס' בירורים והתייעצויות עם רופאת המשפחה + המטולוגית + רופא נשים המליצו לי לעבור מהגלולות 'הרגילות' (או המקובלות יותר) שמכילות גם אסטרוגן לגלולות שמכילות פרוגרסטרון בלבד מכיוון שאסטרוגן עשוי להחמיר את בעיית הקרישיות. יכול להיות שזו אופצייה שעשויה להתאים לך - שווה לשאול את הרופא בכיוון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מסכימה אם כל מילה ביתי בת 24

זאVה
    19/11/2008

קיבלה ארוע מוחי עקב בעית קרישה ואכן יש גלולות מסוימות שניתן לקחת גם אם הסתיגות מסוימת של כמה רופאים, לא רצוי לסמוך על המזל... בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו