שלום ד''ר אוולין שבד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום ד''ר אוולין שבד
    אווה
    05/01/2009

יש לי שאלה אני עברתי שתיי הפלות אחת בשבוע 8 עובר ללא דופק והשני בשבוע 7.3 העובר לא היתפתח הרופא שלך אותי למספר בדיקות אחד הבדיקות זה קרשיות יתר שלח אותי להמוטולוג והייתי אצלו לפני שבוע וחצי בערך והרופא אמר לי בדיקת קרשיות יתר עולה 500 ש"ח והוא אומר שאני לא מוצא סיבה בקרשיות יתר בהריונות שלך אבל תחליטי עם את רוצה לעשות בחול זאת אני הייתי מאוד מבולבלת ומפוחדת בסוף הוא החליט לעשות לי בדיקת דם בסיסית ולפי זה הוא יחליט מה לעשות אלה השאלה שלי האם הוא יוכל ליראות בבדיקת דם עם יש קרשיות יתר או שאני בכול זאת יצתרך לעשות את הבדיקה הגינטית שעולה לי 500 ש"ח ???????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום ד''ר אוולין שבד

הוספת תגובה

• דיקות לקרישיות יתר

ד''ר אוולין שבד
    05/01/2009

היו לך שתי הפלות בטרימסטר הראשון של הריון!
    אני חושבת שיש צורך בבירור. הבירור כולל בדיקות דם : קרישה, סרולוגיה, אנדוקרינולוגיה, המטולוגיה... והבדיקות הגנטיות (בתשלום). בדיקות הגנטיות חשובות בגלל האפשרות הגבוהה של ממצא ומכאן הצורך בטיפול.
    תבררי האם תוכלי לקבל חלק מהסכום מק"ח במידה ויש לך ביטוח מושלם!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו