מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- B2 מיקרוגלובוליןעדנה15/01/2009
האם רמה של 1740 היא נורמלית? ואם לא, האם הכתובת היא בהכרח הרופא המטפל, או שאפשר לפנות להמטולוג להתיעצות? ותודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר B2
ד''ר אוולין שבד20/01/2009מה ביצעו בדיקת בטא 2 מיקרוגלובולין?
הערך שכתבת הוא בתחום התקין. האם את במעקב?
בברכה ד"ר שבד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסבר:
עדנה20/01/2009בקיץ הייתי חולה, תפסתי איזה וירוס שפגע גם בכבד, ברוך השם היום הכל בסדר, הייתי מאושפזת, וביצעו בזמן האשפוז הרבה בדיקות. רק לא מזמן קיבלתי את תוצאות כל הבדיקות שנעשו אז, גם אלה שהתקבלו לאחר שעזבתי! התוצאה אז היתה מעל 4000. איש לא הודיע לי אז. מיד כשקיבלתי עכשיו את התוצאות הראיתי אותן לרופאת המשפחה, והיא כמובן שלחה אותי לבדיקה חוזרת. האם כדאי לפי דעתך לחזור על הבדיקה, בעוד כמה חודשים למשל? תודה רבה לך על התשובה ותשומת הלב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא 2
ד"ר שבד21/01/2009אם את מרגישה טוב והתשובה האחרונה תקינה לא ממליצה לחזור על הבדיקה. בדיקה זו אינה אבחנתית למחלה מסוימת אלה מדד למעקב . בברכה ד"ר שבד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך!
עדנה22/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)