יתר פרוטאין c - ערך 181

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יתר פרוטאין c - ערך 181
    ויקי
    16/01/2009

שלום, במסגרת אשפוז בבית חולים עקב הרדמות פלג גוף ימיני, גילו לי בmri טרשת נפוצה, במהלך הבדיקות בדקו גם קרישתיות , וגילו לי יתר פרוטאין c ערך 181 , עדיין לא כל התשובות חזרו . נאמר לי שהערך הגבוהה יכול היה להיות , בגלל שלא לקחתי כמה חודשים גלוגות ולאחרונה לקחתי 2 גלולות , ואז הפסקתי עקב כאבי ראש ותופעות לוואי. יש לי מס' שאלות: 1) האם אני צריכה להתנהג לפי משהו מסוים עקב התוצאה, איך זה אמור להשפיע על דרך החיים שלי כעת? 2)האם מותר לי לקחת גלולות? 3)לאמא שלי ולאחותי יש פקטור של קרשיתיות יתר, והם סובלות מזה - האם זה קשור? 4) אחותי מזריקה לעצמה חומר שאינני יודעת את שמו לפני טיסות, וגם תצטרך להזריק זריקות במהלך הריון - ההריון שלי עבר תקין (טפו טפו טפו) ולא היו לי שום בעיות גם בלידה, האם זה אומר שגם אני אצטרך כמו אחותי להעזר בחומרים חיצוניים? 5)האם כמו שהרופאים אומרים זה משהו חולף שנגרם רק בגלל הגלולות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יתר פרוטאין c - ערך 181

הוספת תגובה

• פרוטאין C

ד''ר אוולין שבד
    20/01/2009

פרוטאין C מוגבר יכול להיות תגובתי ובד"כ לא גורם לבעיה רפואית. החוסר מגביר את הסיכון לטרומבוזות.
    ממליצה לחזור על הבדיקה ובמידה ויש תוצאה חריגה להתיעץ עם המטולוג.
    בברכה ד"ר שבד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו