מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יתר פרוטאין c - ערך 181ויקי16/01/2009
שלום, במסגרת אשפוז בבית חולים עקב הרדמות פלג גוף ימיני, גילו לי בmri טרשת נפוצה, במהלך הבדיקות בדקו גם קרישתיות , וגילו לי יתר פרוטאין c ערך 181 , עדיין לא כל התשובות חזרו . נאמר לי שהערך הגבוהה יכול היה להיות , בגלל שלא לקחתי כמה חודשים גלוגות ולאחרונה לקחתי 2 גלולות , ואז הפסקתי עקב כאבי ראש ותופעות לוואי. יש לי מס' שאלות: 1) האם אני צריכה להתנהג לפי משהו מסוים עקב התוצאה, איך זה אמור להשפיע על דרך החיים שלי כעת? 2)האם מותר לי לקחת גלולות? 3)לאמא שלי ולאחותי יש פקטור של קרשיתיות יתר, והם סובלות מזה - האם זה קשור? 4) אחותי מזריקה לעצמה חומר שאינני יודעת את שמו לפני טיסות, וגם תצטרך להזריק זריקות במהלך הריון - ההריון שלי עבר תקין (טפו טפו טפו) ולא היו לי שום בעיות גם בלידה, האם זה אומר שגם אני אצטרך כמו אחותי להעזר בחומרים חיצוניים? 5)האם כמו שהרופאים אומרים זה משהו חולף שנגרם רק בגלל הגלולות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוטאין C
ד''ר אוולין שבד20/01/2009פרוטאין C מוגבר יכול להיות תגובתי ובד"כ לא גורם לבעיה רפואית. החוסר מגביר את הסיכון לטרומבוזות.
ממליצה לחזור על הבדיקה ובמידה ויש תוצאה חריגה להתיעץ עם המטולוג.
בברכה ד"ר שבד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)