רובד בכלי דם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רובד בכלי דם
    רמי
    30/01/2009

שלום ד"ר אבקש לישאול בנוגע למספר דברים, אני בן 51 לא מעשן מוגבל בהליכה[קביים] הפעילות הגופנית היא הליכה יומית למרחק בערך 2\3 ק"מ ביכולת שלי, הודגם אצלי בדופלר צווארי -היצרות פחות מ25%ע"ירובד פיברוטי [בעורק אחד] בשנה שעברה התוצאה הייתה איסדירות דפנות העורק הפנימי [בלבד] ערכי שומנים:קודם-כולסטרול 131 ldl47 hdl65טריגליצרידים 86 בבדיקה חדשה-כולסטרול 176 ldl73 hdl 76 טריגליצרידים 127 נירשם לי מיקרופירין ועקב כיב ישן גם גסטרו 20 נוטל סיבסטטין 10 טריטייס קומפ 12.5 ברקע:סובל מכאבי ראש תמידיים יום יומיים שמיתגברים בערב וכן מתופעת פעימות מוקדמות ושאלותי אל הד"ר, האם המיקרופירין יוצר סיכון ממשי לדמם, ועד איזו מידה בהשוואה לקואמדין?[יידעתי את הרופא על תופעה שקרתה לי ליפני 10 שנים אחרי נטילת אספירין במירווח של 8 שעות אחרי הכדור הרביעי הופיע כאב ראש חזק על טיניטוס וטישטוש משונה תופעות שנתנו לי לחשוב כאילו זה מין אירוע מוחי, הן נימשכו תקופה ממושכת של חודשים] מתוך היתעניינות בנושא נודע לי על האנזימים- Serapeptase Nattokinase שביכולתם להפחית ואפילו לפרק פלאק טרשתי קיים, האם זה נכון? האם הם יכולים להחליף את הטיפול שניתן לי במיקרופירין? ומדוע לא מטפלים איתם ברפואה הקונבנציונלית?[ ואם כן מטפלים בהם היכן ומי?] דבר נוסף, האם בזמן טיפול במיקרופירין אפשר ליטול גם- חומצה פולית, אומגה 3, ו q10? בתודה עבור התשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רובד בכלי דם

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

ד''ר אוולין שבד
    01/02/2009

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=59 id=link]כירורגית כלי דם וורידים[/a].

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו