אי.טי.פי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אי.טי.פי
    ארד
    01/02/2009

שלום.לבני בן ה 10 יש איטיפי משנת 2002.עם עליות וירידות לאורך השנים. היה גם הפסקה של 3 שנים לגמרי והיה גם תקופה סוערת יותר.בתקופה זו הציעו לנו להוציא את הטחול אך לבסוף לא עשינו זאת. כיום מטופל באנטי די אחת ל3,4 או 5 שבועות( תקופה יותר רגועה) השאלה שלי, האם להמשיך כך? עד מתי ? האם יש סיכוי שזה יעבור?או שברור שזה לא יעבור ללא ניתוח?אומנם היום יותר "קל"לנו אך גם איכות החיים של הילד נפגעת, הוא לא עושה פעילות גופנית, וכשזה מתחיל לרדת הוא נמנע עוד יותר מפעילויות וכך הוא גם תמיד נבדל מהחברה ומצוברח,כמו כן אם הוא נופל או מקבל מכה הוא נלחץ מאד ותמיד בוכה. זה מאד כואב לי ואני לא יודעת מה לעשות. אודה לך מאד על תשובתך בנידון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אי.טי.פי

הוספת תגובה

• ITP

ד''ר אוולין שבד
    03/02/2009

כבר 7 שנים בנך סובל מITP. מטופל לסרוגין אבל עם חרדות לכם ולילד. אני היתי ממליצה כן לבצע כריתת טחול (אחרי מתן חיסונים) בלפרוסקופיה כדי לא לשאיר צלקת.
    יש סיכויים גבוהים שהטרומבוציטופניה תשתפר מאוד וכמו כן גםהאיכות חיים שלו ושלכם.
    בברכה ד"ר שבד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו