מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סימנים כחוליםדנה03/02/2009
שלום אני בת 29 ברקע sle לפני כחודש ימים הופיעו אצלי סימנים כחולים ללא חבלות ברגליים ובידיים בזרועות ידיים ורגליים מאוד כואב אפילו במגע קל בעור יש לציין כי ביצעתי תפקודי קרישה ptt ן inr ו apla נמצא כתקין .מה זה יכול להיות ? אפילו כשאני הולכת ממש כואב לי ישנן בליטות במגע יד ,ותחושת כבדות. כעת בבדיקת מעבדה נמצאו נוגדנים ללופוס פעילים והן anti ana pos ; ו anti dna pos שקיעה תקינה , בדיקות אלו בוצעו לפני כשבוע ימים . תפקודי קרישה ביצעתי לפני כחודשיים . מה אני אמורה לעשות זה לא עובר , זה מפריע לי נורא לאיזה רופא אני אמורה לפנות ? אשמח על תשובתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המטומות
ד''ר אוולין שבד03/02/2009האם ספירת דם כולל מס טרומבוציטים תקינה?
אם כן יתכן ומדובר באריטמה נודוזום, דלקת של השומן התת עורי.
ממליצה לך לפנות לראומטולוגיה. האריטמה נודוזום יכול להיות קשור לממצא של לופוס. בד"כ הטיפול הוא אנטי דלקתי.
בברכה ד"ר שבד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)