שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    אני
    19/02/2009

שלום, אני בת 35, לפני כארבעה חודשים התחלתי לסבול מכאבים בבית החזה , בגב וביד שמאל. לציין כי אני חיה בחו"ל ומטופלת על ידי רופא מקומי . עברתי בירורים ששללו בעייה לבבית, כן עברתי גסטרוסקופיה - תקין, בדיקות דם מלאות (לפני חודשיים) שיצאו תקינות, צילום רנטגן לגב שאיבחן שינויים ניוונים והיצרות בעמ"ש טורקלי. לפני שבוע ימים הופיע אצלי חום נמוך אך גבוה מהרגיל בסביבות 37.2-37.4 עדיין יש לי חום וכמו כן התנפחו לי בלוטות במפשעה (מס' בלוטות קטנות מאוד בשני הצדדים). פניתי לרופא שבדק את הבלוטות אך טען שהן קטנות ולא משמעותיו אך מצא בלוטה בשחי שמאל מוגדלת מעט, לאור הנ"ל ובעיקר כי אני סובלת זמן רב מכאבים (בתקפה האחרונה גם כאב ורגישות עלך פני הצלעות) הוא שלח אותי לבדיקת אם.אר.איי לחזה. אתמול הרופא התקשר אלי ומסרק כי תוצאות הבדיקה בגדר הנורמה . לשאלתי האם נצפו בלוטות , טען כי בדו"ח אין דיווח על כך וכי בדר"כ במידה ונצפות מציינים זאת. לציין כי במישוש שחי שמאל עדיעין מרגישים בבלוטה נפוחה , כמו כן הופיעה אחת בשחי מימין כמו כן קיימת ירידה של 2-3 ק"ג , אך יתכן וזה קשור בתחושת החרדה שלי בגללה אבד לי התיאבון. כן הופיעו אצלי מעין נקודות דם אדומות קטנות מאוד מאוד בבית החזה ובבטן? לאור האמור ומאחר ואני סובלת מזה מס' חודשים , וכעת יש לךי גם חום נמוך מזה שבוע ובלוטות נפוחות , אני חוששת מאוד וכמעט ולא מסוגלת לתפקד. רציתי לשאות מס' שאלות: א. האם בדיקת אם.אר.איי. ניתן לראות בלוטות חשודות כממאירות ולאבחן למשל לימפומה? או לוקימיה? האם הבדיקה שוללת בוודאות מחלות אלה? ב. האם על פי הסימנים בשילוב הבדיקות עד היום סביר כי אני סובלת ממחלה ממאירה כלשהיא? עוד אציין כי יתכן והפחד שלי נובע מהעובדה כי אבי נפטר לפני שנתיים מסרטן בקיבה ג. האם עליי לבקש בדיקת אולטרסאונד לבלוטות או בדיקות אחרות? מתנצלת מראש על אורך ההודעה וממתינה לתשובה בהקדם האם נראה לך כי אני פשוט בחרדה והסימפטומים עשויים להעיד על כך? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• מדוע אין מענה

אני
    20/02/2009

אודה עבור קבלת מענה בהקדם תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו